Oveczka Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Ahoj, rád bych poprosil někoho ze zdejších majitelů tohoto vozu, zda by mi mohl přeměřit zavazadlový prostor. Všude jsem našel objem v litrech, ale to mi moc neřekne, jestli se do toho vejde kočárek.:-) Potřeboval bych hlavně šířku a hloubku, asi v nejužších místech. Taky bych rád poprosil o případné rady k nákupu, na co si dát pozor, kde rezne, co často nefunguje apod. Potřebuju něco rodinného a Partner se mi zdá celkem vhodný. Chtěl bych kupovat něco asi tak z roku kolem 1999, motor asi obyč 1,9 D. Dřív jsem měl 309 s tímhle motorem a co jsem si vyzkoušel i slyšel, tak jsou v podstatě nesmrtelný. Akorát nevím, jestli v dnešní době už není lepší turbodiesel, protože je mi jasný, že od roku 1988 trošku pokročili. Díky za pomoc.:-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 no pokud nemas dvojcata tak do partneru I se vejde jakykoliv kočár Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 tady- http://www.autorevue.cz/test-peugeot-partner-20-hdi-kombi-pro-zivot_1 [upravil dne 9/10/11 15:30 od Pe.Tr] Citovat
P607Olda Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 1,9D s tím moc nemává, přesně řečeno je pro toto auto slabý. Přesto bych do něj šel, je trvanlivý, málo žere a nekazí se. Jen abys nebyl překvapený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.