Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

a tady dotaz, k cemu je tato hadice, chcije mi z ni olej a je zbytecne oblitej motor, jeto jakyb ze zadu na motoru nad turbem, pod plastovou hadici sani.

post-4401-14109623578626_thumb.jpg

Odesláno

Vobec nevidim co je na obrazku a mozno to bude blbost co napisem ale tak pokusim sa :D Ja som mal zasraty motor od servo hadice, a nechce sa mi ju menit a stale mi to trosku slzi ale je to minimum ... Mozno to bude aj tvoj pripad i ked si myslim ze to bude nieco ine Ale pozriet to mozes :)

Odesláno
chlapi, na kolik vyjde celni okno na tohle auto. s pruhem ci bez pruhu. celni bejvaj jenom cire ne nebo byvaj uz zatmavene? kdyz jsem koukal na kelly,tak ceny zacinaj na 2300 do 13000 a nevidim v tom rozdil. jde mi o povinne ruceni. kdyz bude do 5000 tak ho mam v cene a kdyz bude nad 5 tisic,tak musim priplatit litra...

oni: trochu ti připíšu na starý příspěvek, ale já si teď pojišťoval čelní sklo na old model a jen u mě výměna vyjde na 13500 :roll

Odesláno

ta trubka je pod sanim a presneji jeste pod privodem vzduchu do turba, od motoru je kovova, a pak je nasazena gumova hadice a ta jde nekam k turbu, nevim presne, neni tam videt.

To gronholmm: diky za info, ja jsem nakonec to okno nepojistil.

Odesláno

Tak se musim pochlubit, v patek jsme mel na dilne tohohle krasavce, byl to 3.0 V6 155kw skoro v plny palbe. auto ktery me z netu nikdy neoslovilo, dokud jsem s nim nenajezdil par kilometru, jednim slovem proste nadhera, krasny svezeni, pohodlny, prostorny, jede to si myslim docela obstojne. nezlobil bych se za nej.

post-4401-14109623625087_thumb.jpg

Odesláno

Oni : jj 407 coupé je krásný a pohodlný ale upřímně mi lepší svezení ,,živější\" příjde v 406... asi kvůli tý hmotnosti která mezi nima je rozdílná.

Odesláno

kola pekny vid? :-)

jinak ze 406 coupe jsem nejel, tak nemuzu soudit. kazdopadne na aute bylo vic much nez ta krytka. jinak to neni nikoho z klubu.

Odesláno

:xvul kdyz tak na tu fotku koukam tak bych mel uz po zime uklidit auto a zbavit se smradu VIFu z kufru. Jenze to by clovek nesmel bejt linej.

Ani kridlo na coupe neni. :( Jinak kola hodne pekny na 406ce o foliich plati to same. :papa

Odesláno

jojo jezdim doufal jem ze to vyvetra ale nevypada to tak jsem nacpaldo kufru nejakej bordel tak to nejde dovnitr do auta ale i tak. Sam si to cistit netroufnu a uz vubec ne pred panelakem. A zase to nekam dat za par tisic s tim ze to mozna vycisti a mozna ne to si nerisknu. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...