Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Na Nokianech mám za sebou 1.sezónu a i přes mé počáteční antipatie jsem s nimi spokojen.Samozřejmě jsem chtěl značkovější pneu,ale cena rozhodla a navíc mi je doporučil můj ,,gumař\",takže můžu doporučit i já:papa:papa
Mám to taky na 16\".
Odesláno

Ja som dal Kleber Krisalp HP2...príjemná cena a veľmi spoľahlivé jazdné vlastnosti hlavne na snehu a ľade ...čo je v mojom prípade veľmi doležité.

Odesláno

Kamarád má na Multivanovi Nokiany a je s nimi velmi spokojený. Při pátrání po informacích ohledně zimáků a zkouknutí D-testu jsem hledal na netu a dnes objednal Nokiany WR D3. Dobré vlastnosti a za dobré peníze. Tak uvidíme při zimních podmínkách.

Odesláno

Ked som surne zhanal zimne pneu,tak v mojom rozmere boli snad nezohnatelne.Dokonca ani premiove znacky nebolo lahke pozhanat,tak som bral co bolo a tak to padlo na Nokiany a zatial nelutujem.

Odesláno
Na Nokianech mám za sebou 1.sezónu a i přes mé počáteční antipatie jsem s nimi spokojen.Samozřejmě jsem chtěl značkovější pneu,ale cena rozhodla a navíc mi je doporučil můj ,,gumař\",takže můžu doporučit i já:papa:papa

Co chceš více značkovějšího? Nokian patří mezi hodně dobre gumaře.

Odesláno

Přemýšlet, kterou značku pneu si vyberu, tak jdu jedine do Michelin.

Já budu v zimně jezdit již třetí sezonu na Savach a úplně postačuje. Po jedné cestě na ledu (cca 300km vkuse) tak na savy nedám dopustit.:papa

Odesláno
Ja som dal Kleber Krisalp HP2...príjemná cena a veľmi spoľahlivé jazdné vlastnosti hlavne na snehu a ľade ...čo je v mojom prípade veľmi doležité.

Ahoj, můžeš se podívat, kde jsou vyrobeny? Původní Klebery jsou z Francie, ale letos jsem kupoval nové letní a ty jsou již z Polska. Teď hledám nové zimní a nevím zda zůstat věrný značce nebo přejít jinam.

edit: rozhoduji se mezi těmito Klebery a Matador MP59. Podle těch slavných štítků budou ty Matadory asi model z traktorů (ekonomika provozu \"F\" :-D). Ale zase mají výrazně lepší \"bodování\" na mokru, což je tak nějak na zimu priorita ;-)

[upravil dne 10/10/12 18:06 od ChodeC]

Odesláno

SAVA eskimo HP mám je druhým rokem a spokojenost. Jinak v našem rozmeru ( made in Germany !) A vyrábí je v goodyear. Při cestě na chalupu občas osadím řetězem Pewag. Ale to v místě kde mám chalupu to musejí udělat všichni. Bez řetězů to nejde.

Odesláno

Diky Juve.

Hmm, tak ted nevim. Jake dalsi (overene) pneu koupit v podobne cene cca 1,5k za kus?

Nic proti Kleberu, ale Polaky podporovat nechci.

Edit: tak jsem nakonec vzal CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850. Snad budu spokojen.

PS: sice je toto sekce pro P807, ale já bral gumy na svou 406 (195/65/R15 91T). To jen abych nemátl ostatní s tou cenou nahoře :-)

[upravil dne 21/10/12 09:07 od ChodeC]

Odesláno

No ja sa tiež rozhodujem čo kúpiť a najviac sa mi pozdáva Nokian WR D3 len som to zatiaľ neobjednal a akurát pozerám že ceny nejako dnes vyskočili na e-shopoch vyššie :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...