Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar ludia,

poradte prosim, mam pocit, ze vcera auta preslo do nudzoveho rezimu. Vcera na dialnici, som si to valil 110-ku na 5. stupni pri 2000 otackach a po rovinke viac auto nechcelo ist a po zideni z dialnice som mal pocit, ako by som siel na aute bez turba :(.. Po vypnuti auta a opatovnom nastartovani, som mal opat pocit ako keby sa nic nestalo a auto slapalo docasne ako ma.. Po pripojeni na diagnostiku sa zistilo, ze je nejak privelmi otvoreny ventil na TURBE, alebo nieco take, ak som spravne pochopil mechanika.. neviete co to moze byt, a ako tuto vadu odstranit? Dva dni predtym sme davali so straki007 FAP OFF a dvihli troska vykon motora. Moze to by ovplyvnene tymto zasahom? Nepomohlo by spatne nahratie softveru ako pred chipnutim?? :nevim

Diky

[upravil dne 4/10/11 15:50 od djbrano]

Odesláno

tipujem variabilne natacanie lopatiek turba? no mozno bude zanesene. Ono treba aspon raz tyzdenne naplno zrychlit, ani nie dlho, ale skor preto, aby sa tie klapky rozhybali, lebo ked sa zakarbonuju, tak sa zasekavaju. Niekde na forum.autobazar.eu je o tom pekna tema. Turbo v tomto pripade sa ale uz musi dat dole a vycistit.

Neviem, ako su tieto lopatky ovladane, ci RJ, alebo nieco ine, takze neviem, ci sa da variabilita ovplyvnovat nespravnym nastavenim RJ, to by sa k tomu musel vyjadrit straki.

[upravil dne 4/10/11 18:16 od hipisko]

Odesláno

Nazdar chlapi.

Takze nakoniec to nebolo nic vazne. Vcera vecer sme to zriesili s Miki23. Stacilo sa autom previest vo vyssich otackach. Je tam nejaky potenciometer tlaku turba na urcenie polohy membrany, ktory bol zaseknuty. A vytocenim auta do vyssich otacok sa to rozhybalo. Aspon tak nejako mi to vysvetlil teraz Miki23 :)

Odesláno

Ahoj, mě se stalo asi to samé jako djbrano. Byl jsem se svou 1,6HDI/2006 na Fapoff a když jsem najel v Jihlavě na dálnici a chěl to rozjet, tak to drželo jenom na 130 km/h, pak 90 km/h a nešlo to víc. Přišlo mi, že je tam omezovač. Když jsem to vždycky na odpočívadle chcípnul a znovu nastartoval, tak to nějako dobu jelo, dokonce 150 km/h a pak zase omezovač. Na diagnostice nic, jenom EGR v nějakých červených hodnotách a prej je otevřený na 100 %. Tak nevím, zatím to stojí na dilně. Možná se taky projedu ve vyšších otáčkách, akorát nevím jak vysokých a jak dlouho. Poradíte?

Odesláno

Takze dnes rano otestovane aj na dialnici, kde to spravilo, a teraz uz nastastie nic :-) dufam ze to tak ostane..

Mne Miki odporucal tocit do 3000 ot./min. - bezpecne :myslim

Ahoj

Odesláno

mal som ten isty problem ako dj brano a ja som mal prasknutu umelu spojku na tlakovych hadicach a pc hlasilo tu istu chybu vymena za kovovu a ide jak veter a oprava stala 30e aj s dia

Odesláno

cau bedo , robyl mi to znamy on je automechanik ja nie takze nemam sajnu ktora to bola,iba povedal ze bola v tvare Y

mne to islo strasne lenivo a papkalo to okolo 17 litrov vtedy vobec nezapinalo turbo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...