Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ty poslední fotky sou skvělé, mockrát děkuji.. O víkendu jedu na vinobraní a navíc je auto u elektrikáře...ale příští tejden se do toho pustim..

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

A jak tu parabolu mohu omejt když mi tam zkondenzovala pára když se mi zamlžilo? a druhá otázka jak je to se svítivostí když ten rámeček dám na černo?

Odesláno

svitivost to neovlivni protoze ta paraboja je trosku mensi nez dira v ramecku a navic ramecek je pred parabolou reflexni vrstvou ven, takze to nema vliv. Jen opticky zvetsuje svetlo.

Skus to opatrne otrit a pokud bude reflexni barva drzet tjak to omyj prostredkem na okna.

Odesláno
A jak tu parabolu mohu omejt když mi tam zkondenzovala pára když se mi zamlžilo? a druhá otázka jak je to se svítivostí když ten rámeček dám na černo?

Doporučuju normálně silnější jarovou vodu, protřepat, vylejt a nechat vyschnout. Vodu použij převařenou aby nebyly mapy od vodního kamene.

Odesláno

jojo, ta parabola (reflexni cast) je extremne citliva na jikykoliv dotek, i utreni hadrikem na ni necha stopy, takze radsi na to vubec nesahat...

• O 3 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

to co je na starým modelu 406 se da použit když se to něčím nezašpinu. je to pořad lepivý. ale pokud chcete mit jistotu tak bych použil lepidlo na okna.

Odesláno

nevim, jak to ma peugeot, ale ja mel na tom ramecku naneseny ten stejny chrom*, jako na parabole, takze na cerny mat stacilo asi 5 min s vodnim smirkem a hlavne se mi z toho nic neoloupe.

btw ja si cerne lampy predstavuju takto ;)

[upravil dne 30|11|11 15:49 od .mycTD]

post-2883-1410962084291_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...