Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

DObrý den. Přesto že je to docela časté téma tak se mi nepodařilo najít fotku předních světel 406 která by měla zatmavené paraboly. Nemáte někdo Odkaz nebo fotku nějaké úpravy? Rád bych se do toho pustil ale nejprve bych to rád viděl--Popř zkoušel někdo na 406 podobnou úpravu? Folie nebo barva? Děkuju za info

Odesláno

to jako fakt chces nastrikat na cerno paraboly alebo len ramecky?? Ja mam nastrikane ramecky, ale nejsem vul, abych strikal i paraboly... :bojim

[upravil dne 3/10/11 19:11 od foxo]

post-31381-14109620038008_thumb.jpg

Odesláno

Jasně že paraboly stříkat nebudu...ale do popisu mi to přišlo nejstručnější...byla by fotka o větším radiusu? Jak to šlo a čim si to stříkal?

Odesláno

Jednoduse ;) v troube nahrejes svetlo 210\'C na 8 minut a pomalu ho rozlepis, pak sprejem nastrikas ramecky a nakonec to zalepis...Pocitej s popalenyma prackama jak budes svetla rozlepovat.. Nekde u me ve vlakne je videjko jak na to. Hlavne nespechej a rozlepuj pomalu

Odesláno

A hlavní otázka - stojí to za to? Je výslednej efekt viditelnej? Nebo na to musíš ukázat prstem aby si toho někdo všim..?

Odesláno
Jednoduse ;) v troube nahrejes svetlo 210\'C na 8 minut a pomalu ho rozlepis, pak sprejem nastrikas ramecky a nakonec to zalepis...Pocitej s popalenyma prackama jak budes svetla rozlepovat.. Nekde u me ve vlakne je videjko jak na to. Hlavne nespechej a rozlepuj pomalu

já to nahřívat nemusel...jen musíš hodně opatrně aby ti to plexi a světlo neprasklo.....

Odesláno
A hlavní otázka - stojí to za to? Je výslednej efekt viditelnej? Nebo na to musíš ukázat prstem aby si toho někdo všim..?

Na 206ce to viditelne je, ale otazkou je esli si toho nekdo vsimne. Ja to neresim, delal sem to pro svoji radost a poteseni!!

DSCF0794-1.jpg

[Edited on 4/10/11 12:19 by Buback]

Odesláno

Měl jsem to na světle který nemělo čirá skla a i tam je to znát;) Jen se toho nebát.Jinak z vlastní zkušenosti doporučuju fakt dobře odmastit a nejlíp použít nějakou odolnější barvu,ve světle je dost teplo od žárovek....A pak dobře zalepit a utěsnit,aby se světla nelmžila

Odesláno

Tak já se do toho pustim..o víkendu nemám čas ale v tejdnu to snad zvládnu...

Koupil jsem Mototip vysoce lesklou černou, ta bude v poho, ne?

A co říkáte na to udělat to folii třeba od 3M, vydrželo by to?

Odesláno

No na 306 je to krásný, tam to znám - i díky tvaru té lišty...U 406 je taková hranatá, tak aby to sedlo...lesklou už mám tak jí použiju - nvíc nejsem zrovna příznivcem matných barev a tak...děkuju vám za rady...

Odesláno

nic nemusis davat do trouby. Staci to nahrat obycejnym fenem, a pak pomalu rozlepovat, ale je lepsi, kdyz to delaji 2 lide. Mne to segra nahrivala a ja pomalu se srubovakem rozlepoval a tak sme pomalu rozlepili cele sklo. Hlavne pomalu, kdyz se to dobre hahreje, tak to de lehce..

Odesláno

Děkuju vám za rady, moc si vážím že ste nováčka vzali pod křídla...až to rezeberu - tam asi bude jasný co je parabola a co je jen okolní lišta, že? A světelnost se tím neovlivní?

Odesláno

Ja to taky zpocatku zkousel horkovzduskou ale samotnemu mi to moc neslo. V troube je to snadnejsi, pokud si sam.

Svetelnost tim neovlivnis, ja pri jednom aji vysitil predni plast a paraboly. Ale na ty si dej bacha abys neutrel aji tu reflexni barvu. U starsich svetel to jde neskutecne snadno :( ja kvuli tomu musel menit parabolu.

Odesláno

Troubu nemám rád, 2x jsem něco podobného neodhadnul a od té doby nee :bojim na světla používám horkovzdušnou pistoli, ale stačí silnější fén. Celou spáru prohřát, zapáčit silnějším šroubovákem nebo špachtlí a tahem postupně rozlepovat.

Odesláno
Děkuju vám za rady, moc si vážím že ste nováčka vzali pod křídla...až to rezeberu - tam asi bude jasný co je parabola a co je jen okolní lišta, že? A světelnost se tím neovlivní?
Budou pak na tebe koukat tři díly,jeden díl bude sklíčko :D druhej díl bude vyndavatelnej rámeček ve světle (to co budeš lakovat) a třetí bude parabola - to co svítí.Rámeček ovlivňuje svítivost minimálně,dá se říct že ani nepoznáš rozdíl;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...