v.panenka Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Zdravím, mám dotázek. Zničeho nic, po příjezdu do práce, mi zůstal zapnutý ventilátor topení (chlazení) i poté co jsem vypnul klíček. Jel jen tak na minimum a samozřejmě mi vybil baterku. Po vyjmutí pojistky č. 21 se vypnul, ale tohle řešení není uplně ideální Nevíte, kde by mohla být chyba? Díky moc... Citovat
Tantor-BN Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 on by mal sa točil len kym neochladi motor ja to mam nastavené tak že sa mi začne točil len keď vypnem kluč čo neni dobre mal by sa automaticky sam spustiť a vypnuť hoc kedy aj počas jazdy... Citovat
v.panenka Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 to jsme si nerozuměli, jedná se o ventilátor pod palubkou, ne u chladiče... Citovat
v.panenka Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 Kontakt ve spinacce zustal sepnuty? To by svítily i kontrolky (baterka) na budíkách ne? Citovat
Benžík Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Neni na ventilator extra kontakt ve spinacce? Vim, ze tu nekdo resil, ze mu nefungoval ventilator, ale vsechno ostatni ano. Citovat
marko306 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Máš auto bez klími alebo s klímou. Regulovať otáčky ti idú? Čo je to minimum? Lebo ventilátor na 306 sa úplne vypnúť nedá, pokial je teda, ale kľúčik v zapaľovaní a minimálne v polohe 1, tebe ide aj bez kľúčika, ide ti teda ventilátor tak pomaly? Citovat
jardo22 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 noo tak to sa mi uz tiez stalo tak som zvedavy ako sa to riesi je prevda ze ja som dal znova klucik do za a znova som ho vypol a potom sa to odpojilo :roll Citovat
EXI.60 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 A nebo dát rukou prdu ze spoda do pojistek,osobně bych relé zkusil vytahnout. Citovat
v.panenka Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 tak budu muset zkusit relé, nevím sice kde je, ale asi u pojistek (v motoru nebude). Jinak tam mám klimu. Po otočení klíčku se vždycky ventilátor rozjel, ale teď i bez klíčku a to jsem to zkoušel několikrát. Když jsem nechal otočený klíček a zkoušel jsem vyndavat pojistku, tak to vždycky cvaklo někde u levího podběhu, ale přišlo mi to jako z motorového prostoru. PS: po vyndání pojistky 21 se netočí , to ale není řešení. Otáčky regulovat jdou. Jinak polohu jedna tam nemám, mám tam postupné zvyšování otáček (bez poloh). Citovat
v.panenka Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 Tak jsem zkusil relé, ale tím to není. Je OK. Jinak další poznatek, bez klíčku mi jde i rozmrazování zadního okna a to by asi taky nemělo. Takže už snad jen ta spínačka, divné ale je, že radio nejde a okýnka stáhnout taky nejdou bez klíčku. Myslel jsem, že kdyby to bylo v tý spínačce seklý, tak že by šli i tyhle věci pořád. Jedině, že jsou ve spínačce na jiné poloze. jinak nevím...? Citovat
Benžík Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Tak asi je ve spinacce na to opravdu vic kontaktu, napr jeden ventilator + ohrev skla, dalsi radio + budiky a dalsi na neco jinyho. A zustal sepnutej jenom jeden z nich. Citovat
v.panenka Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Tak vyřešeno, bylo v háji relé rozehřívání zadního okna, vracelo se to přes něj na pojistku č.5 a proto to šlo stále i s tím ventilátorem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.