Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

bez klíčku se točící ventilátor topení 306 1.6

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám dotázek. Zničeho nic, po příjezdu do práce, mi zůstal zapnutý ventilátor topení (chlazení) i poté co jsem vypnul klíček. Jel jen tak na minimum a samozřejmě mi vybil baterku. Po vyjmutí pojistky č. 21 se vypnul, ale tohle řešení není uplně ideální :)

Nevíte, kde by mohla být chyba? Díky moc...

Odesláno

on by mal sa točil len kym neochladi motor ja to mam nastavené tak že sa mi začne točil len keď vypnem kluč čo neni dobre mal by sa automaticky sam spustiť a vypnuť hoc kedy aj počas jazdy...

Odesláno

Máš auto bez klími alebo s klímou. Regulovať otáčky ti idú? Čo je to minimum? Lebo ventilátor na 306 sa úplne vypnúť nedá, pokial je teda, ale kľúčik v zapaľovaní a minimálne v polohe 1, tebe ide aj bez kľúčika, ide ti teda ventilátor tak pomaly?

Odesláno

tak budu muset zkusit relé, nevím sice kde je, ale asi u pojistek (v motoru nebude). Jinak tam mám klimu. Po otočení klíčku se vždycky ventilátor rozjel, ale teď i bez klíčku a to jsem to zkoušel několikrát. Když jsem nechal otočený klíček a zkoušel jsem vyndavat pojistku, tak to vždycky cvaklo někde u levího podběhu, ale přišlo mi to jako z motorového prostoru. PS: po vyndání pojistky 21 se netočí :cool:, to ale není řešení. Otáčky regulovat jdou. Jinak polohu jedna tam nemám, mám tam postupné zvyšování otáček (bez poloh).

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zkusil relé, ale tím to není. Je OK. Jinak další poznatek, bez klíčku mi jde i rozmrazování zadního okna a to by asi taky nemělo. Takže už snad jen ta spínačka, divné ale je, že radio nejde a okýnka stáhnout taky nejdou bez klíčku. Myslel jsem, že kdyby to bylo v tý spínačce seklý, tak že by šli i tyhle věci pořád. Jedině, že jsou ve spínačce na jiné poloze. jinak nevím...?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...