Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

!!POZOR!! na MD components p.Kábrt

Recommended Posts

Odesláno

Od té doby co sem koupil A6 tak brouzdám po Audi Klubu a tuhle zprávu bych chtěl posunout i sem aby se někdo nespálil i když už někteří členové včetně mě nějakou zkušenost s těmito brzdami mají..Sám sem moje kotouče které nepasovali tak jak by mely posunul dále takže sem se možná i podruhé narodil..

Zde je odkaz na docela výstižný topik ..a možná by nebylo na škodu to někam vyvěsit ..

http://audiklub.cz/forum/tema/220309-pozor-upozorneni-na-riziko-s-brzdami-od-md-components-p-kabrt

Odesláno

Web moc nefunguje, takže nevím podrobnosti. Nicméně mě to jen utvrzuje v tom, že kupovat věci jako jsou brzdy a podobně od jiné než renomované firmy je přinejmenším hazard...

Odesláno

podle mě je to ****** a obyčejný překupník číny,tam mu vyrobí komplet brzdy za 200kč a on to střílí za 5000Kč.....souhlasím s koblihem69!ate,ferodo,originály,brembo...

Odesláno

Tyhle recenze sem už četl a není to jen audi club. Řešili to i na více forech . Brouzdal sem na vice forech protože tyhle brzdy sem chtěl také ale po přečtení ruznych recenzi a zkušeností sem nějak od toho upustil a radši přišetřím pár tisíc a koupim kit bud od Bremba nebo TAROXU.

Nekteří stěma brzdama maji dobre zkušenosti ale riskovat to opravdu nechci:bojim

Odesláno

V tom odkazu je jeho pozemek v Opocne v exekucnim rizeni? Zrovna kolem tohodle mista jsem se jako malej nachodil :)

Jinak pokud vim tak tom406 by mohl rict sve zkusenosti jake byly kdyz od nej bral kotouce ale pokud vim tak vesmes dobre.. ze by jeden z tech co meli kliku? :)

PS: Hlavne aby to nebyl jen nejaky vykrik..

[upravil dne 30/9/11 15:35 od AKCZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...