Dopiťák Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Od té doby co sem koupil A6 tak brouzdám po Audi Klubu a tuhle zprávu bych chtěl posunout i sem aby se někdo nespálil i když už někteří členové včetně mě nějakou zkušenost s těmito brzdami mají..Sám sem moje kotouče které nepasovali tak jak by mely posunul dále takže sem se možná i podruhé narodil.. Zde je odkaz na docela výstižný topik ..a možná by nebylo na škodu to někam vyvěsit .. http://audiklub.cz/forum/tema/220309-pozor-upozorneni-na-riziko-s-brzdami-od-md-components-p-kabrt Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Web moc nefunguje, takže nevím podrobnosti. Nicméně mě to jen utvrzuje v tom, že kupovat věci jako jsou brzdy a podobně od jiné než renomované firmy je přinejmenším hazard... Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 podle mě je to ****** a obyčejný překupník číny,tam mu vyrobí komplet brzdy za 200kč a on to střílí za 5000Kč.....souhlasím s koblihem69!ate,ferodo,originály,brembo... Citovat
MHS Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Tyhle recenze sem už četl a není to jen audi club. Řešili to i na více forech . Brouzdal sem na vice forech protože tyhle brzdy sem chtěl také ale po přečtení ruznych recenzi a zkušeností sem nějak od toho upustil a radši přišetřím pár tisíc a koupim kit bud od Bremba nebo TAROXU. Nekteří stěma brzdama maji dobre zkušenosti ale riskovat to opravdu nechci:bojim Citovat
AKCZ Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 V tom odkazu je jeho pozemek v Opocne v exekucnim rizeni? Zrovna kolem tohodle mista jsem se jako malej nachodil Jinak pokud vim tak tom406 by mohl rict sve zkusenosti jake byly kdyz od nej bral kotouce ale pokud vim tak vesmes dobre.. ze by jeden z tech co meli kliku? PS: Hlavne aby to nebyl jen nejaky vykrik.. [upravil dne 30/9/11 15:35 od AKCZ] Citovat
Dopiťák Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 no výkřik to asi nebude jen pro info další ohlas z fóra Subaru http://www.czechsubaruclub.cz/forums.php?m=posts&q=1384 Citovat
rootsky Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Mám jejich 4 píst brzdiče a adapter na fobii pro běžný RS kotouč, vše sedí a brzdí, jak čtu asi jsem měl velké štěstí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.