Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

začalo mi vzadu hučet na 99% ložisko a řekl bych na levé straně protože, když jedu do prava přestane asi že je v záběru a do leva hučí hlasitěji. Nějaký manual jak takové zadní ložisko pro rok.03 vypadá a jestli budu schopný ho vyměnit sám..?

Odesláno

Možná se pletu ale myslím že ti hučí ložisko na pravé straně.

Ložisko začne hučet víc když je v zátěži a když zatočíš do leva tak je víc zatížená pravá strana.

Odesláno

Ložisko začne hučet víc když je v zátěži a když zatočíš do leva tak je víc zatížená pravá strana.

tak mě zase síkal v servisu že právě když se zapře tak že nehučí. Tak já nevím ale asi ložýisko je stejné pro obě strany. No jak to nejlíp zjistit které to je?
Odesláno
co třeba zvednout auto a ukusit hýbat s kolem který bude mít vůli?
to jsem dělal zkoušel točit poslouchal u toho ani nedýchal, ale všechno se zdá v pořádku. Ale jak se rozjedu a čím jedu rychleji tak, abych měl raději sluchátka na traktor :-D
Odesláno

tak je to asi tak jak píšeš včera mi to vysvětloval další člověk co se vyzná a taky mi tvrdil že ložisko hučí víc v zátěži pro to mi nehučí když s ním zkouším normálně točit
Odesláno

Zdvihni auto, zober dreveny spalik, roztoc koleso, priloz spalik k naboju a k uchu a pocuvaj. To iste aj na druhej strane. Ktory naboj sa ti bude zdat hlucnejsi tak tam vymen lozisko. Len si bud isty ze ti nesuchaju brzdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...