Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám Peugeot 1.6 16V, r.v.2002. Párkrát už se mi stalo, že mě protijedoucí řidiči problikli, tak jsem kontroloval světla a ted se mi zdá, že mi jedno světlo svítí trošku nahoru a mohlo by oslňovat. Žárovku jsem kontroloval, ale ta je usazená v patici dobře. Ale přišel jsem na to, že nefunguje servomotor pro sklápění světla. Někde jsem slyšel, že servomotor se nedá samostatně vyměnit a že je třeba vyměnit celý světlomet. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? A pokud se musí koupit celý světlomet, víte zhruba cenu? Díky za radu.

Odesláno

Díky za radu. Myslíš že když vydělám celej světlomet ven a budu tam dávat novej motorek, že bych s tím měl pak jít někam na seřízení - aby to dobře svítilo a neoslňovalo?

Odesláno

Pokiaľ sú to Valeo svetlomety tak tam motorček vymeníš. Ak sú to Automotiv ligh tie s tými gumenými krytkami vzadu tak tam motorček nevymeníš, jedine ak rozoberieš celé svetlo, lebo motorček je priskrutkovaní vnútri vo svetlomete dvoma skrutkami.

[upravil dne 30/9/11 08:09 od Duffusss]

Odesláno

Já ani nevím od jaké firmy ten světlomet je, ale je to normálně od výroby - jsem světlomet ještě nevyměnoval. Ale je pravda, že když měním třeba prasklou žárovku, tak tam musím zezadu než se dostanu k žárovce oddělat takový asi plastový kolečko o průměru tak cca. 15cm.

Odesláno

Ještě jsem se chtěl zeptat, nevíte někdo náhodou, když bych měnil celej světlomet, jestli by šel vyměnit rovnou za ten novější ( mám pocit že se začal dávat od r.v.2005 ) s těma čočkama ? Díky.

Odesláno

nový model má iné rozmery aj keď to tak na prvý pohľad nevypadá, je viacej pretiahnutý dozadu a tuším má aj iné patice na žiarovky takže rozhodne nebude pasovať

Odesláno

Díky za odpovědi. Nevíte ještě někdo prosím, na kolik zhruba vyjde nový světlo, když si to nechám udělat v Peugeotu? Jsem byl sice u svýho mechanika a on mi kontroloval ty světlomety nějakou tou mašinkou co mají i na STK a vše prej je v pořádku. ALe pokud si stoupnu před auto, tak vidím že to jedno světlo prostě oslňuje (svítí výš) a když jedu po silnici, tak i řidiči na mě sem tam bliknou. Tak to nechápu, když to kontroloval přes tu mašinu a říkal že je to v pořádku, proč to oslňuje :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...