Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Potřebuji radu - kupoval sem známému do běloruska 306, která měla centrál jak v autě tak i na klíčku, ale nefungovalo to. V servise v BY mu řekli že se to dá zprovoznit ale je zapotřebí jakýsi kod aby se to dalo spárovat. A nemůže jet do origo servisu protože je to nehorázně drahý a mechanici který by to mohli udělat zase prej neví ten kod..

Rád bych dodal že sem jen prostředník a snažím se pomoct na dálku a moc tomu nerozumim...jak tedy postupovat? Děkuji za odpovědi

tohle je VIN VF37EWJYF33313277

Odesláno

Zajdi do peugeotu s velkým TP a chtěj štítek s kódem pod referenčním číslem 6160 52.

Cena 62,- kč.

Pak už jen napíchnout diagnostiku (planet 2000) a párovat. ;)

Někde zdělí i zadara, ale takhle po netu je to jako říct zloději kde mám rezervní klíče od baráku.

:papa:papa

[upravil dne 29/9/11 23:15 od Dave_k]

Odesláno

jak sem již říkal - to auto je v bělorusku - a tam velký techničáky neexistujou a když jo tak se skartovávaj při regystraci vozidla...takže smůla..co mám tedy dělat?

Odesláno

Tenhle kod peugeot nema.

Je to kod pro sparovani vysilace prijimace......

Je to kod zarizeni ......ne kod dany vyrobcem peugeotu.

Jak pise Petan.

Rozdelat klic a tam je na procaku stitek nalepenny a na nem myslim6 mistni kod.A nebo ta lampicka.

Myslim ze to ale dohromady nedaji:(

Odesláno

2Pe.Tr: Já vím, že co jsem psal se týká imobilizéru, ale nevím na co na synchronizaci klíče s jednotkou centrálu zadávat kód, když se to právě při synchronizaci ověřuje díky odblokování toho imobilizéru klíčem. :myslim

Nebo to je u 306 ještě jinak?

Takže ani tohle nezabírá?

post-1073-14109620015012_thumb.jpg

[upravil dne 30/9/11 20:58 od Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...