Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno

Spartan tomu veer... zachvilku aby som vtom aute spaval :D :D

Cinic :D tak dakujeem :D :D Takže musím prisť ajejej... Dobre dobre tak prídem :);)

[Edited on 19/5/13 19:08 by safi1]

Odesláno

Spangler ja mam univerzalny Ulter vobec nebol presne na dane auto :) tento co mam ja si mohol dat hocikto na hocijake auto :)

Priemer koncovky je 70mm

Dostal som aj certifikat a hotovka ziaden problem :)

Odesláno

Ja sem prave chtel kupovat 80mm primo na dany model a na http://www.ultersport.cz/ladene-vyfuky-eu/eshop/1-1-VYFUKY-ULTER-SPORT/814-4-1-4-03-08/5/3763-Sportovni-vyfuk-ULTER-SPORT-Peugeot-206-1-4-03-08-Hatchback-1-koncovka-80-mm-AKCE je v poznamce napsano, ze homologaci nema. Ptal jsem se primo dodavatele a pry je to tak, jak je uvedeno v poznamkach, tudiz nema...

Jak moc byl ten uni vyfuk slozity na montaz?

Odesláno

Spangler na montaz to nebolo narocne :) ja som privaril na new vyfuk uchyt aby pasoval na povodny uchyt co je na karoserii a hotovo :)

Vsetko bez problemov

Odesláno

Já bych teda žádnou homologaci neřešil. Pokud to řve až se lidem klepou okna, tak je to horší, ale u ulteru je to v pohodě, takovej decentní zvuk. Sám ho mám a nikdo nic neříkal ani na STK a to k tomu žádnej papír nemám. Vy si myslíte, že se pan policajt sníží k tomu, že si lehne pod auto a bude hledat štítek s homologací na koncovce? Ale pánové, vždyť by si ušpinil blůzu :D

Odesláno

OK, snad to nikdo napr. v Rakousku nebo Nemecku resit nebude.

Safi - pridaval si tam k uchyceni nejake veci navic, jak ti tu radili? Nemam s tim zkusenost, tak abych koupil dobre :)

Odesláno

Safi dával uni, ty kľudne môžeš kúpiť origo na daný typ auta... prečo to komplikovať... :roll

Ja som dával ešte na 206 celý koncák. Jediné v čom je problém je, že pôvodné gumové držiaky sú slabé, pretože Ulter váži 3x toľko ako origo výfuk... takže som najprv zdvojil úchyty a nakoniec som ich nahradil PowerFlex-ami.

Viď:

Odesláno

Spangler v ostatnych krajinach nebudes mat prblem toto auta jazdi rakusko a problem ziadny :) a takisto aj v nemecku :)

Nepridaval som nic k uchyteniu amam tam este klasika gumene drziaky nie powerflexy a drzi vpohode ;)

A uni vs vyfuk pre 206 si myslim je jedno mozno je rozdiel iba v cene ;) moj stal 80 euro takze ked chces si priplat za typ presne natvoje auto

Odesláno

Cinicman: Ty powerflexy si tam daval jake? Vypada to fajn - rozhodne nechci, aby mel vyfuk nejakou velkou vuli. Da se to vymenit kus za kus (gumy).

Jsem obecne zvedavy, jestli to zvladnu vymenit sam :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Táák zase si to tu trocha oživím :P

Od nedávna som frog eater a členom 4 doors for more whores na fejsbuku :D

Auto zase krasne umyte a navoskované a čo sa dnes nestalo od rana prši a ja som musel isť do školy po maturitne vysvedčenie a cestou tam a späť som si zasral auto :/

Pár fotiek

Tu frog eater a 4 dvera :D

13196181.jpg

Tu je vidiet ako ho mam zasraté-špinavé kvapky :/ :D

13196138.jpg

13196155.jpg

a tu ešte jedna... dúfam že sa čoskoro vyčasi

13196214.jpg

Nech sa pačííí :P + možno čoskoro US svietenie :D muhaha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...