Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno
:D :D tak Tom to vystihol :P uz len predok staci znizit :D sa to tam ledva zmestilo presne to tam sadlo a ked sme to pustily sa mi triaslo cele auto som sa bal ze pukne zadne okno :D spetaky tak vybrovali ze nebolo mozne vidietze co sa deje zamnou :D
Odesláno

Party car no joo :D:P

:D :D Hej hej to už čoskor budem vozit v aute :P

Uz sa nato tešim ked si to pustim v zime to bude mat par vyhod, pustim hudbu a otrase mi auto :D

Odesláno

Tak zase niečo nove... a to nieco nove su kolečka HOCKENHEIMY v rozmere 17 :D

Za všetko moze CINIC mi posielal inzeraty a obrazky kde je 206 na Hockenheimoch...

Poslal mi inzerat kde boli HOCKENY za super cenu tak som hned volal a rezervoval si ich a na druhy den som ich teda zobral a dnes mi prišli :) ale najprv boli fotky a rozhovor v telefone a ked som pozeral fotky tak kolesa boli tak natočene ze som si nemohol všimnut ze su tie disky buchnute a opravovane...

Ale az po rozbaleni som si všimol ze 2 disky boli buchnute :/ Obidva disky boli opravovane ale jeden je fušersky spraveny :/ a toho sa bojim ze snim bude niaky problem :/

Su aj poškriabane od obrubnikov ale vem to čert neni to take hrozne... Len ma serie ze je to tak škaredo spravene a kto vie este ako sa to bude spravat...

Pridam aj par foto ako vyzera ten disk jeden

3333.jpg

4444.jpg

5555.jpg

Toto ked som videl moc ma to nepotešilo... Myslite ze to bude važne ? Bol som sa uz nato pytat a povedali mi ze moze cez tu prasklinu fučat... Neviem ako to je... ale nepači sa mi to :/

Co navrhujete ? Zajtra berem všetky kolesa nech mi pozru ci si rovne :/ a potreboval by som jednu GUMU 205x45 R17

Takto budu prizblizne vyzerat na 206 ak všetko dopadne DOBRE

1111.jpg

2222.jpg

[Edited on 15/11/12 16:01 by safi1]

[Edited on 15/11/12 16:04 by safi1]

Odesláno

S těma kolama to bude vypadat perfektně, když sundáš všechny ty samolepící blbosti :D:aut

Jinak teda to kolo je prasárna... vypadá to jako kdyby to dělal nějákej amatér doma na koleni :bojim Asi bych to nechal předělat, pokud to půjde...

Odesláno

Chalani neviem bojim sa toho... Hladam na nete niakych profi opravarov a pojdem sa nato spytat... nech to spravia na novo ked tak a dam ich nastriekat na ciernu lesklu ptoom...Ale to je este daleko chcem len aby to bolo TOP

Odesláno

Taky bych je vrátil... Nebo bych zašel za někým, kdo kola opravuje a zeptal se ho kolik by to cirka stálo, pak se domluvit s prodejcem kol, aby ti vrátil peníze na opravu kola, ale levnější a lepší bude kola vrátit a koupit jiné...každopádně by to opravit určitě šlo. Ten kdo to umí, tak umí opravit nemožny. Vím, že se to tu někde řešilo, že nějaký šikula v čr opravuje i dokopané disky z rally a celkem s velkým úspěchem :) Cenu opravy nevím, mě čeká oprava dvou o dost menších kopanců, ale až po novym roce. Ale když to opravíš a dáš to na zadek, tak to nebude zas tak hrozny.

Jinak když sháníš jednu gumu, tak sháněj stejnou jako máš tu druhou, protože musíš mit na nápravě 2 stejny gumy, ale to ty asi víš :)

Odesláno
Aj ti povedal ze su opravovane? Ale to je jedno. VRATIT HNED.

Pipi nie nie nic mi nepovedal... Som sa pytal ci su nejak vazne poskodene povedal ze nie ze bezne skrkance a ked som chcel fotky tak su natočene tak aby to nebolo vidiet :/

Zajtra sa idem spytat do servisu co by to cirka stalo a ked vela posielam spät a ked povie ze sa to nebude dat spravit no tak koniec :/ hned idu spät

Odesláno

Fuuuuuuuha... safi tak toto nie... ani za tú cenu čo ti to predal... :bojim

Na FB si mi písal, že je trochu robený ale toto vyzerá ako kolesá z nejakej búračky... :roll

Ten disk môžeš maximálne tak vyhodiť, dobrovoľne na auto si to môže dať len samovrah.

Normálne ľutujem, že som ti ten inzerát posielal... :(

Chcelo by to pár negrov s letlampou a ukázať chalanovi stredovek... :bacha

pulp-fiction.gif

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...