Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar vsem,

protoze se otepluje a zimaky jsou temer jako zavodni sliky, rozhlizim se po letnich.

Narazil jsem na znacku GOOD YEAR za zajimavou cenu - 1690,-. Jde o rozmer 195/65/15.

Mate nejake zkusenosti s touto znackou?

Diky za nazory ....

Odesláno

tak jeste male upresneni.

V letaku je mensim pismem informace, ze jde o pneumatiky od vyrobce GOOD YEAR/SAVA .... :(

Tak pak se asi nelze divit te cene .....

Al e i tak, mate nekdo zkusenosti s uvedenymi znackami ?

Odesláno

Jo z Baumaxu - to bych asi nekupoval, jestli chceš levný a dobrý gumy, tak se koukni na www.pneushop.cz

Odesláno

Nehodlam moralizovat ale -- delas si prdel?!?!

Pneumatiky z Baumaxu :mad::mad: Kdybys jezdil nejakou skudkou, nereknu, ale mas auto urcitych parametru a pokud ho obujes do takovychle sr***ek, nediv se, az se s tim nekde vysekas :mad:

Za tuhle cenu sezenes - znackove - jednu sezonu jete

Odesláno

Já jsem teďka koukal na Bridgestone Turanza ER 300 - to nebudou špatný gumy! :D:D:D

A taky Pirelli P6, Goodyear HydraGrip. Ale rozhodně bych nešel do Baumaxu - taky jsem viděl ten leták ;)

Odesláno

ty Pirelky a Goodyeary se daji sehnat za 2200,- a to neni tak strasna cena. Za kvalitu a bezpečnost. Ja vozim Dunlop SP01 za podobnou cenu a jsem s nima úplně spokojenej

Odesláno

ok, na Baumax jsem zapomněl ...

Co říkáte na

FireStone TZ200 (1934,-)

GoodYear NCT5 (1878,-)

Kleber DYNAXER HP2 (1710,-)

Do čeho byste šli.

A raději z kamenného obchodu nebo z internetového kšeftu ...

díkec:D:D

Odesláno

No mě by se asi líbily ty Turanzy (asi do nich pudu, nebo Goodyear Hydragrip. Na netu jsou za cca 2300 resp 1900. To je slušná cena a ty Bridgestone zvítězily s Pirelkama v ňákejch německejch testech. Když to vezmeš kolem a kolem, tak na nich ujedeš podle stylu jízdy kolem 50 tis.km a cenovej rozdíl na 4 gumách je cca tisícovka - to je nepatrný. Pak už se u silnějších aut vyplatí investovat do kvality, aby sis na srač*ách neroznejtoval ústa (to je můj názor, nikoliv názor mojí ženy :D - ta by brala Matadory za litr nebo míň)

Odesláno

Kdybych měl posuzovat vzorek tak nejvíc se mi zamlouvaj ty Firestone.

Měl jsem je jednou na autě sice jinej typ a vydrželi skoro 60 tis km.

Kleber vozim zimni a jsou v pohodě. Letní nevím, ale když to dělá Michelin tak špatný asi nebudou. Goodyear nemůžu sloužit.

E-shop bude určitě levnější, ale musíš počítat, že přezutí tě bude stát nekdě v pneuservise tak 4-5 stovek.

Odesláno

V e-shopu máš dost často slevy 30-40%. To už klidně budu riskovat dražší pneuservis. A ty Micheliny - měl jsem je jednou a byly dost hlučný (ale to je moje zkušenost, třeba byly blbý nebo starý a tvrdý, co já vím ...)

Odesláno

Jen jedna zkusenost. Koupil jsem pred 4ma lety zimaky protektory Marix na Opla ASTRU a drzej prakticky do dnes. Vzorek je takrka puvodni. Jedine co mi trosku na nich vadi je vyssi hlucnost a pocit jak v traktoru oproti letnakum, ale jinak zaber na snehu suprovej a defekty zadny. Muze to byt nahoda a urcitou roli asi hraje fakt, ze rocne vcetne zimy najedu max. 12000, ale za ty prachy se mi to zpetne zda jako super koupe. A kupoval jsem je v OBI.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já mám na autě MICHELIN HX v rozměru 215/55/R16 a jsem spokojen. Kupoval jsem je starší a měl vzorek 7,5 mm, nové mají kolem 8,5 mm a zaplatil jsem za všechny čtyři 7 tis ;) takže myslím, že je to dobrá cena – kvalita.

Nebrat matador... strašně málo vydržejí.

Odesláno

Ja pouzivam znacku Kleber Viaxer As 205/60/15. I zimni pneu mam kleber. Maximalní spokojenost, nejsou hlucne, malo se opotrebavaji, vyrabeji se v koncernu michelin, a kdyz si objednate michelinky, tak vydrzi to samo, akorat jedna guma stoji 3000. A 4 nove gumy kleber staly 8000.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...