DanaN Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Může mi někdo poradit? mám Peugeot 307 1,6 a najednou mi přestala ukazovat ručička na teploměru chladící kapaliny. Ráno ukazuje normálně, až při delší jízdě se najednou ručička zblázní a otočí se na doraz na pravou stranu. Ale úplně až pod ty čárky, kdy už bych podle toho měla auto uvařit . Ale pak když auto nechám úplně vystydnout se zase ručička vrátí a ukazuje. Toto se mi stalo už 3x. Auto mám teprve 4 měsíce. Bude to asi vada budíku, ale dost mě to zneklidńuje. V servisu mi poradili vyměnit celou přístrojovou desku, což mi připadá jako hloupost. Neznáte někdo lepší řešení? Jak se dá ten budík vyndat a rozebrat:). Prosííím paradí mi někdo? Předem moooc děkuji Dana Citovat
Ferry Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 napichnout na diag a budiky nejprve otestovat, zkontrolovat taky pres diag, zda v ten okamzik, kdy budik blbne, ukazuje cidlo teploty spravne hodnoty Citovat
vyskok Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 to same jsem mel. 152tis km. dokud je motor studeny nic. az se poradne zahral zaclo to zlobit, ne furt, nahodne, rucicka prelitla doprava zahlasilo to prekorocena t motoru, a zase spadla na 70, obcas zakolisali otacky. nechal jsem vymenit termostat a cidlo teploty a celou chladici kapalinu. ca 1900 kč vc prace. bylo to predevcirem, ted to testuju co bude. Citovat
vyskok Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 to same jsem mel. 152tis km. dokud je motor studeny nic. az se poradne zahral zaclo to zlobit, ne furt, nahodne, rucicka prelitla doprava zahlasilo to prekorocena t motoru, a zase spadla na 70, obcas zakolisali otacky. nechal jsem vymenit termostat a cidlo teploty a celou chladici kapalinu. ca 1900 kč vc prace. bylo to predevcirem, ted to testuju co bude. Citovat
sekaj Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Dělá to volný konektor na čidle chladící kapaliny.Při vyšší teplotě se ty PINy roztáhnou.Stačí ho rozdělat a scvaknout ony PINy. Citovat
Gibon83 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Dělá to volný konektor na čidle chladící kapaliny.Při vyšší teplotě se ty PINy roztáhnou.Stačí ho rozdělat a scvaknout ony PINy. a vedel by si hodit foto s oznacenim kde sa to cidlo nachadza? dik Mne totizto lieta rucicka medzi 80 a 70 neustale hore dolu. Tak neviem ci je zly termostat, alebo bude problem co si ty napisal. No jednoduchsie je zacat s cidlom. Aj ked myslim, si ze do bude termostat, kedze ani teplota oleja sa mi nedostava na klasicky 100 stupnov, takze zrejme stale otvara. Predtym auto krasne drzalo 80st na chladiacej a 100 na oleji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.