Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno
Přijedu osobně v sobotu, ubytko na ubytovně, v sobotu večeře, v neděli snídaně, tedy 425,- jako neřád, počítám-li špatně, opravte mě.

Dále mám dotaz, s IONem přijede ještě můj kolega, který ho po skončení programu odveze zpět do Vrchlabí, abych nemusel jezdit dvakrát do Vrchlabí, prosím pořadatele, aby mi sdělili, jak mají vymyšlený program ohledně IONu, abychom doladili, v kolik se má přijet a v kolik se bude cca odjíždět s IONem zpět domů...

mas to spravne.

program, no, je to prekerka, protoze to bude asi i hodne zalezet na pocasi :(

Guest Scratch
Odesláno

Dzano, zjisti prosim apriori cenu za decka

dale pocet pokoju vc luzek na ubytovne, v hotelu a v bungalovech (napr. 2x3luzko, 3x5luzko apod.)

potom zajisteni a druh topeni v jednotlivych druzich ubytovani, ale myslim, ze se topit bude vsude a pak je asi jedno cim, ne?

ubytovani pak vyhodime extra vlakno a v nem to budem resit a skladat kdo, kde, s kym, jak, jakym zpusobem, oslovujeme volame :D

jak platit je napsano v prihlasovadle a je to vlastne furt stejny...

[upravil dne 6/1/2012 16:28 od Scratch]

Odesláno

V uvedeném termínu budu na Černé Hoře lyžovat s rodinou, proberu to doma a zastavil bych se. Jinak tu někdo mluvil o koupání - upozorňuji, že i v parném létě je tam voda pekelně studená :)

Odesláno

Sobota:

8:00 - 9:30 snídaně

11:00 odjezd na orientační závod a jízdu zručnosti

18:00-21:00 večeře

21:00 vyhlášení výsledků

hoj jak to je s programem,když někdo nebude chtít jet orienták,třeba tam bude mít děti nebo se mu nebude chtít?Můžu sedět jen v hospodě??:myslim:D:D

nebo ten orienták bude dlouhý jak časově?

[upravil dne 7/1/12 16:19 od Charlie 1]

Odesláno

a neplati jen za to pokud chce pro prcka postel? pokud preci bude spat s maminou v jedne posteli pak nechapu za co by platil , ale to musi rict samo organizátoři.

Odesláno

Mam takovou zvidavou otazecku.. :) chysta se tam nejaky program v dobe orientacniho zavodu? Vzhledem k tomu, ze orientacni smysl nemam a zavodni auto uz vubec, tak jsem se chtel zeptat, zda je tam moznost zucastnit se nejakeho jineho programu, nebo budu muset hledat zabavu sam?

Odesláno

Jimmy: na orientáť je OK jet ve dvou, myslím, že tu taky někdo psal, že je sám ;) A závodní auto fakt nepotřebuješ, o čase to není, spíše o zábavě. Nevím, zda bude program v areálu, ale v přihlašovadle máš nabídky kam zajet v okolí :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Program v kempu v době orientáku určo bude, např. mužeme zkusit rozložit a složit IONa :D

[upravil dne 8/1/12 19:11 od minimaxa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...