Driver Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Jestli si pamatujete na to video kde nějaký arabové jezdí smykem za normálního provozu po ulici, tak tady je ukázka že ne vždycky to dopadlo dobře. video 5,8MB Citovat
Marlin Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 au au au, to sou pitomci, me by docela zajimalo, co ma znamenat to jedno misto, kde se vysekaji ty tri auta hned za sebou, co to jako melo byt??? i kdyz nektery zabery mi pripominaji me, kdyz se roztocim, ale nastesti sem vzdycky zustal na silnici,a teda jednou sem sundal nejakou zenskou na chodniku, ale to jsem pred tim, jeste sundal Facko a to me roztocilo Citovat
Hadra Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 sundal ženskou na chodníku.......:D:D:D Citovat
vector Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Napsán autorem Hadra sundal ženskou na chodníku.......:D:D:D Vo víš, jak vidí ženskou tak se po ní vrhá, ani z auta nevystoupí. Citovat
Marlin Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Napsán autorem Hadra sundal ženskou na chodníku.......:D:D:D joo panove to chce umet :D suverene jsem ji nacpal zadkem (auta) na plot, ale nic se ji nestalo, nastesti Citovat
Bohouš Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 No myslím, že mě přimáčknout auto k plotu, tak se asi po......:) Citovat
Kurt Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI No myslím, že mě přimáčknout auto k plotu, tak se asi po......:) ... no co víš, jak dopadla! Citovat
Tazman Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 Tak to je dobrej hukot, ani mu nevadilo že nemá jedno kolo!!!:D:D:D:D:D:D:cool: Citovat
Holly Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 Jsou to teda pořádný paka, to se musí nechat:o:bojim Citovat
deeper Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Jestli jste někdo četl novýho MAXIMA tak tam je nafocený nějaký rally jak se vyseká auto letí přes boudu a pod nej slítne novinář a to auto ho přeletí a jemu se nic nestane - prostě z pr*ele klika. Sorry ale neprotáhnu časák scanerem jinak bych sem hodil foto, fakt mě to dostalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.