Vlado-77 Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Zdravim Judes. Zatial nijako. Akurat dnes sa davali prelozene papiere do poistovne (byrokracia) a vraj v pondelok alebo v utorok by mi mali dat vediet ze kolko mi daju. Takze som straaaaasne zvedavy. Trochu to cele trva ale je to hlavne kvoli prekladaniu z polstiny (polska policia) do slovenciny(poistovna a SK policia). Ked budem vediet co a ako a nevytocim sa pri vyceneni auta poistovnou do bezvedomia tak vas ihned poinformujem. [upravil dne 1/12/11 14:50 od Vlado-77] Citovat
Judes Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Aby ti zaplatili čo najviac respektíve aby si musel čo najmenej doplatiť do druhej 407-my a bol s ňou tak spokojný ako s doterajšou. Citovat
Joozino Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 vlado, a zabezpečení si nejaké mal ?ci nie.. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 a cital si vlakno od zaciatku? alebo len posledny prispevok... Citovat
Vlado-77 Odesláno 2. prosinec 2011 Autor Odesláno 2. prosinec 2011 Ako Marcel spomenul pisal som to skor. Mal som construct, zamykanie riadiacej paky na spiatocke. Citovat
Vlado-77 Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Tak ako som pisal a slubil update v mojej veci tak plnim slub. Dostal som vypocet ceny odskodneho. Je to 5700eur s tym ze mi dali nejake kratenie 30% za chybajuci alarm, takze mam dostat 4000eur. Idem sa odvolat tak uvidime co z toho bude. Citovat
Vlado-77 Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Jo, mimochodom apropo mojho ukradnuteho auta. Mam po nom na predaj 16\" zimne kolesa na plechovych diskoch aj s pneumatikami a puklicami. Ale nepatri to sem tak nechavam link. Citovat
John_Ice Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 to je ono,když jim máš platit,tak jim nevadí nic,žádná formalita ,ale nedej bože,aby to bylo obráceně,to i debilní čárka nad písmenem ti neumožní,aby ti vrátili prachy na co máš nárok(obrazně řečeno)... Citovat
HP_HASIC Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Mám dotaz na GPS Lokátor. Zajímají mě zkušenosti se zapojením, jestli to přijme řídící jednotka vozu. Tento lokátor dokáže údajně vypnout motor pomcí SMS. Je to tento: http://www.amazon.com/Real-Tracker-4-Frequency-version-TK106/dp/B004IXVC2A/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1324467219&sr=1-7/url a česká stránka: http://www.gps-sledovani-vozidel.cz/gps-lokatory/11-gps-lokator-tk106.html/url [upravil dne 21/12/11 18:45 od HP_HASIC] Citovat
Judes Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 S tými poisťovňami je to tak keď musíš platiť ti tak je všetko v poriadku ale ak oni tak sa budú vykrúcať. Ale aspoň nejaká tá pomoc na kúpu toho druhého. Ozaj a už si ho kúpil? Citovat
Marcel00 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 ... Je to 5700eur s tym ze mi dali nejake kratenie 30% za chybajuci alarm, takze mam dostat 4000eur. Idem sa odvolat tak uvidime co z toho bude. skoda toho alarmu a maju pravdu, lebo za to ze nemas alarm maju pravo kratit. je to aj vo vseobecnych podmienkach. Inak pekne peniazky ti vypocitali tych 5700. Nepovedal by som ze daju az tolko. V podstate je to trhova cena auta. Citovat
dodo407sw Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 jsa ked som si daval havarijnu, tak mi povedali ze musim mat bud alarm, alebo construct... kazdopadne muselo byt sekundarne zabezpecenbie auta... takze ak vlado mal construct tak splnil podmienku... Citovat
gronholmm Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Na zabezpečení vozidla se dává sleva na pojistném - pokud se prokáže že při PU nebylo zabezpečovací zabezpečení funkční, tak se krátí pojistné plnění. Podobně funguje akceptace doporučené opravny Citovat
Vlado-77 Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Pokial sa pamatam tak to bolo presne ako pise Dodo407sw. Povedali ze Immobilizer (co je dnes standard) a musim dat elektronicke alebo mechanicke zabezpecenie. Dal som construct takze tiez som presvedceny ze som nic nezanedbal. A ked uz tam ozaj malo byt aj take aj take zabezp. tak ma nikto neinformoval. Pokial ide o casovu cenu auta, 5700e nie je najhorsie ale na to aka tam bola vybava a v akom stave auto tak to sa mi tiez nevidi ako najadekvatnejsie ohodnotenie auta. V kazdom pripade 4 litre je dost pod moje ocakavania. Este sa chcem odvolat tak uvidim ako to bude. Citovat
dodo407sw Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 fuu... 4000E ziadna slava dufam ze to odvolanie vyjde v akej si poistovni?? Citovat
dodo407sw Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 aj ja tam mam zakonnu aj havarijnu Citovat
Vlado-77 Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Tak cekni poriadne zmluvy a hlavne tie zabezpecenia na aute. Pokial ide o poistovnu ako taku tak z havarijnej som riesil dvakrat poistnu udalost. Raz som trafil v Polsku zajaca a potom rok neskor Siecento. Vsetko prebehlo krasne a hladko. Auto som dal do autorizaku a zaplatil som len spoluucast. Takze v tomto sa stazovat nemozem. Poriesili to prikladovo. Prave preto ma trochu mrzi tento pristup. Mozno to beru tak ze \"typek konci lebo mu ukradli auto tak viac nebude platit = nema vyznam hradit vela\" Citovat
dodo407sw Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 no.. musim pozriet zmluvy.... ale poistku mam od znamej, tak snad by ma velmi neodrbala Citovat
Vlado-77 Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 tiez mam od znameho. Ale po kradezi to zacala riesit Bratislava Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.