vendelinek Odesláno 16. květen 2016 Autor Odesláno 16. květen 2016 Včera jsem to umyl a čistil ,to byl snad orel Citovat
vendelinek Odesláno 18. květen 2016 Autor Odesláno 18. květen 2016 člověk se o auto stará jako o vlastní dítě,řešim každou pí....,škrábance apod.,a dneska jsem přišel k autu a myslel jsem že se mi to jen zdá Citovat
radim.1008 Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 To by mě asi šlehlo... Lístek za štěračem asi žádný, co? Citovat
vendelinek Odesláno 18. květen 2016 Autor Odesláno 18. květen 2016 před chvilinkou jsem to řešil s policajtama,sepsali to ,fotili,pošlou mi vyjádření večer na email a zítra s tim dojdu na pojištovnu Citovat
vendelinek Odesláno 18. květen 2016 Autor Odesláno 18. květen 2016 promáčknutý dveře dovnitř skoro 3 cm,kdyby to bylo jen odřený barvou,neřešil bych to tolik,ale todle už je moc,a ještě k tomu oboje,co vám budu povídat,nás.... jsem byl dost,a dlouho mě to vařilo,já si stim nic teď už moc nenadělám,a jezdit se mi s timdle taky nechce odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 Tak takle jsem dopadl.Dneska ráno mi přišel emajl od policie,tak jsem si to vytiskl a šel jsem na pojištovnu. Tam jsem strávil hodinu a pul,vysvětlil jsem jí co po ni chci a tak se dívala do PC,co a jak,a když mi řekla,že to nemám pojištěný na havarijko,tak mě vyzvihla ze židle,jsem jí řekl,že x let jim platim hroznejch peněz a že jsem v tom měl mít havarijní,proti krádeži,živelnou,skla,a odtah,at mi teda vysvětlí,co jsem teda do tedka platil,dvakrát volala někam na ustřednu aby zjistila,proč mi poslali z globalu technika,když jsem chtěl jen novou pojistku,že technik jezdí jen na havárky,tak sem jí řekl,to mužu bejt rád,že nemám auto za půl melounu nebo za melouna,když vydim,co všechno platim a když je potřebuju,tak mi řeknou že to nemám pojištěný. JO,havarijka by platila jen v tom případě prej,kdybych měl viníka,nebo že by se přihlásil ,nebo zaviněná bouračka druhym,tam by havarijko platilo,tak jsem to ukončil tim,že jsem jí řek at mi tudle smlouvu zruší a vystaví mi uplně novou,a pouze jen povinný ručení s jednim přednim oknem,kroutila se jak svině,ale udělala mi to. A od policajtů jsem měl odhad na 12 tisíc. Když je to takle,tak si to budu muset nějak sám doma poopravit,a jezdit s tim a neřešit to. Takže ted mám novou pojistku a ročně to bude 3150kč,když už od nich nic nedostanu,tak jim nebudu platit nic navíc,jen to co je nutný,howk domluvil jsem Citovat
vendelinek Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 nedávno tady někdo psal,že má zapojenou kameru na vnitřní světlo,nebo tak nějak,a nemůžu to najít, k čemu je to dobrý,to jako že se kamera zapne při otřesu,když je auto vypnutý ? Citovat
MJSytic Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 A tobě se rozsvítí světlo, když se auto otřese? Citovat
vendelinek Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 to ne,ale takhle nějak to tady někdo popisoval,a docela by mě zajímalo,jak to funguje,a nemužu to najít Citovat
pajik999 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 To se ti stalo v Hu u penny ? Taky jsem tam měl " konflikt ".Naštěstí jsem seděl v autě s kamarádem,takže jsme se s viníkem domluvili namístě.A nebylo to tak hustý jako u tebe. Citovat
vendelinek Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 (upraveno) jo,na parkovišti penny,bydlím naproti penny přes silnici v paneláku,parkoviště je velký,relativně,kdysi jsem počítal,že se sem vejde+-400 aut,a prozatím,to nikdy nebyli úplně plný,a stojím převážně furt na stejným místě jsou tady dva Penny markety,jeden je na okružní nahoře u IKOMU a tendleten je dole pod náměstím,a tam se to stalo pajik a Humpolec,jo? A máš na autě poznavací znamení ? Myslím lvíčka? Že jsem si toho ve městě ještě nevšiml,když jezdim po nákupech odesláno z Lumie Upraveno 20. květen 2016 uživatelem MJSytic Což takhle používat edit (fce upravit), když už ho tu máme? Hmm??? Citovat
pajik999 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 (upraveno) No vidíš a já už toho tvýho červenýho nablejskanýho lvíčka u penny v lužický objevil. Já parkuju Na rybníčku u spacecomu Poznávací znamení mám. Upraveno 19. květen 2016 uživatelem pajik999 Citovat
vendelinek Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 Hm,tak to si budu muset pořádně otevřít oči,když budu projíždět,jezdíš taky v protisměru Citovat
vendelinek Odesláno 20. květen 2016 Autor Odesláno 20. květen 2016 Má být hezky přes víkend,tak se asi pustim do tech dveří, a tak mám dotaz,určitě se tady najde dost dobrejch duší,kdo mi poradí. Jak se dostanu pod tapicirunk,kde to tam drží a na co si mám dát pozor,abych něco neutrhnul. Díky za rady Citovat
vendelinek Odesláno 21. květen 2016 Autor Odesláno 21. květen 2016 tak trochu vzpomínám stou kamerou,myslím,že tam taky něco psal Lukáš Choulik,furt mi to vrtá v hlavě odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 21. květen 2016 Autor Odesláno 21. květen 2016 tak jsem si myslel,že dneska kouknu na ty dveře PP,asi po půl hodině jsem našel správnou hvězdičku na rozdělání tapecíru,vytáhl jsem panel s vypínačema ,vyndal krytku kliky a zkoušel jsem zatáhnout za tapec,ani náhodou,to drží jak přibitý,šroubky byly 4,kde to ještě drží,a když za to vezmu brutálně,tak se utrhnou příchytky,nebo to to tam ještě drží? Mám se bát za to pořádně vzít? odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 21. květen 2016 Autor Odesláno 21. květen 2016 Tak nic,teď jsem kouknul do knihy Jak na to(jsem si vzpomněl,že ji mám někde staženou v pdf), je to na straně 246,šroubky souhlaseji a ostatní držeji sponky(špunty),ty se museji vydloubnout nějakýma vidličkama a mělo by jít vyndat tapecírunk Citovat
jiriczek Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 Já když jsem sundával tapecír kvůli repráku, tak jsem na to šel hrubou sílou.. Pár pacek vydrželo, pár prasklo.. Nový koupíš v Autokelly za pár korun. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.