Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

člověk se o auto stará jako o vlastní dítě,řešim každou pí....,škrábance apod.,a dneska jsem přišel k autu a myslel jsem že se mi to jen zdá  :nevim  :bacha  :fnuk

post-7148-0-59706900-1463581842_thumb.jp

post-7148-0-95284300-1463581851_thumb.jp

Odesláno

před chvilinkou jsem to řešil s policajtama,sepsali to ,fotili,pošlou mi vyjádření večer na email a zítra s tim dojdu na pojištovnu

Odesláno

promáčknutý dveře dovnitř skoro 3 cm,kdyby to bylo jen odřený barvou,neřešil bych to tolik,ale todle už je moc,a ještě k tomu oboje,co vám budu povídat,nás.... jsem byl dost,a dlouho mě to vařilo,já si stim nic teď už moc nenadělám,a jezdit se mi s timdle taky nechce

odesláno z Lumie

Odesláno

Tak takle jsem dopadl.Dneska ráno mi přišel emajl od policie,tak jsem si to vytiskl a šel jsem na pojištovnu.

Tam jsem strávil hodinu a pul,vysvětlil jsem jí co po ni chci a tak se dívala do PC,co a jak,a když mi řekla,že to nemám pojištěný na havarijko,tak mě vyzvihla ze židle,jsem jí řekl,že x let jim platim hroznejch peněz a že jsem v tom měl mít havarijní,proti krádeži,živelnou,skla,a odtah,at mi teda vysvětlí,co jsem teda do tedka platil,dvakrát volala někam na ustřednu aby zjistila,proč mi poslali z globalu technika,když jsem chtěl jen novou pojistku,že technik jezdí jen na havárky,tak sem jí řekl,to mužu bejt rád,že nemám auto za půl melounu nebo za melouna,když vydim,co všechno platim a když je potřebuju,tak mi řeknou že to nemám pojištěný.

JO,havarijka by platila jen v tom případě prej,kdybych měl viníka,nebo že by se přihlásil ,nebo zaviněná bouračka druhym,tam by havarijko platilo,tak jsem to ukončil tim,že jsem jí řek at mi tudle smlouvu zruší a vystaví mi uplně novou,a pouze jen povinný ručení s jednim přednim oknem,kroutila se jak svině,ale udělala mi to. A od policajtů jsem měl odhad na 12 tisíc.

Když je to takle,tak si to budu muset nějak sám doma poopravit,a jezdit s tim a neřešit to.

Takže ted mám novou pojistku a ročně to bude 3150kč,když už od nich nic nedostanu,tak jim nebudu platit nic navíc,jen to co je nutný,howk domluvil jsem :(  :bojim  :bacha 

Odesláno

nedávno tady někdo psal,že má zapojenou kameru na vnitřní světlo,nebo tak nějak,a nemůžu to najít, k čemu je to dobrý,to jako že se kamera zapne při otřesu,když je auto vypnutý ?

Odesláno

To se ti stalo v Hu u penny ? Taky jsem tam měl " konflikt ".Naštěstí jsem seděl v autě s kamarádem,takže jsme se s viníkem

domluvili namístě.A nebylo to tak hustý jako u tebe.

Odesláno (upraveno)

jo,na parkovišti penny,bydlím naproti penny přes silnici v paneláku,parkoviště je velký,relativně,kdysi jsem počítal,že se sem vejde+-400 aut,a prozatím,to nikdy nebyli úplně plný,a stojím převážně furt na stejným místě

jsou tady dva Penny markety,jeden je na okružní nahoře u IKOMU a tendleten je dole pod náměstím,a tam se to stalo

pajik a Humpolec,jo? A máš na autě poznavací znamení ? Myslím lvíčka? Že jsem si toho ve městě ještě nevšiml,když jezdim po nákupech

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem MJSytic
Což takhle používat edit (fce upravit), když už ho tu máme? Hmm???
Odesláno (upraveno)

No vidíš a já už toho tvýho červenýho nablejskanýho lvíčka u penny v lužický objevil.

Já parkuju Na rybníčku u spacecomu :papa

Poznávací znamení mám.

Upraveno uživatelem pajik999
Odesláno

Má být hezky přes víkend,tak se asi pustim do tech dveří, a tak mám dotaz,určitě se tady najde dost dobrejch duší,kdo mi poradí.

Jak se dostanu pod tapicirunk,kde to tam drží a na co si mám dát pozor,abych něco neutrhnul.

Díky za rady

Odesláno

tak jsem si myslel,že dneska kouknu na ty dveře PP,asi po půl hodině jsem našel správnou hvězdičku na rozdělání tapecíru,vytáhl jsem panel s vypínačema ,vyndal krytku kliky a zkoušel jsem zatáhnout za tapec,ani náhodou,to drží jak přibitý,šroubky byly 4,kde to ještě drží,a když za to vezmu brutálně,tak se utrhnou příchytky,nebo to to tam ještě drží? Mám se bát za to pořádně vzít?

odesláno z Lumie

Odesláno

Tak nic,teď jsem kouknul do knihy  Jak na to(jsem si vzpomněl,že ji mám někde staženou v pdf), je to na straně 246,šroubky souhlaseji a ostatní držeji sponky(špunty),ty se museji vydloubnout nějakýma vidličkama a mělo by jít vyndat tapecírunk 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...