vendelinek Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 (upraveno) to jsou lidi dneska,přibily mi další šrámy,to odřený je na pravejch zadních dveřích a ten rejpanec je nad víčkem nádrže Upraveno 27. červenec 2015 uživatelem vendelinek Citovat
OK406 Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Pokud se chytí takový člověk, tak jej řádně seřezat :bacha + uhradit škodu, aby si to pamatoval!!! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. srpen 2015 Odesláno 14. srpen 2015 Tak mi dneska přišel balíček,zítra zkusim nainstalovat,máte to někdo taky? vendelinek: co tady v CZ? na Slovenko nejezdi http://autobild.cas.sk/clanok/203024/za-polarizacnu-clonu-v-aute-vam-hrozi-pokuta Citovat
vendelinek Odesláno 21. srpen 2015 Autor Odesláno 21. srpen 2015 Už jsem si o to dvax rozbil čelo,mamina taky tak jsem to sundal,ty zoubky co to držení se v teple brzo ošoupaly a začalo to padat dolu Citovat
vendelinek Odesláno 27. říjen 2015 Autor Odesláno 27. říjen 2015 (upraveno) Dneska jsem byl v servisu na zimni prohlidce a hned mi prehazovali letni kola ma zimni,prohlidka dopadla na Moje ocekavani dobre,tak to snad vydrzi do pristi kontroly do pristiho roku alespon do STK do podzimka a dostal jsem k tomu 5litrovku nemrzky do ostrikovace odeslano z Lumie Upraveno 27. říjen 2015 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 9. prosinec 2015 Autor Odesláno 9. prosinec 2015 Vcera a dneska trochu primrzalo,vcera vic,skrabal jsem pekne,zadni sterac drzel hajzl,tak sem za nej vzal a gumicka vejpul,tak nevim,mam kopit jen gumicku nebo cely stiratko ,co by bylo lepsi,kdyz koupim jen gumicku,vydrzi chvilku? odeslano z Lumie Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Dám Ti sem text, jak jsem to řešil v lednu 2013 já. Teď, po třech letech už gumička praskla, tak už vyměním jen ji, když už tam mám plíšky. " Štěpáne, vyřešil jsem ten špatně stírající zadní stěrač, už stírá naprosto parádně. Jak jsi řekl, že je sklo moc prohnuté, tak mě to hned došlo. Já tam měl vyměněnou gumičku, a ta neměla po bokách ocelové plíšky. Měl jsem tam plast, a ten nedokázal přihnout gumičku podle oblouku okna. Koupil jsem za 69kč stěrač delší, který má ty plíšky, vydělal gumičku i s plíšky, zakrátil jsem ji, pak jsem je ohnul do přiměřeného oblouku a nasadil do stěrače na 307mě. To ohnutí jsem trefil a stěrač stírá dokonale až ke svému hornímu konci." Citovat
vendelinek Odesláno 9. prosinec 2015 Autor Odesláno 9. prosinec 2015 (upraveno) Tak jsem přišel z města,je tam teda dost hnusně ale ten stírač to chce koupil jsem gumičku a ted jí přehodil,vypadá to že bude dobrá stěrač je celej plastovej a ty vodítka jsou dost pevný stažený je to pěkně,na koncích ramínka jsou koncovky pevný,tak jsem to ustřihnul uplně na doraz,,drží to pěkně Upraveno 9. prosinec 2015 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 12. prosinec 2015 Autor Odesláno 12. prosinec 2015 (upraveno) dneska jsem konecne nasadil sterac,dosti huste mrholilo,tak jsem ho pekne vyzkousel,bude to dobry,stira pekne odeslano z Lumie Upraveno 12. prosinec 2015 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2016 Autor Odesláno 7. březen 2016 Tak po čase zase trochu oživím. Dneska jsem škrabal námrazu,docela přimrzlo,dojel jsem do města,zajel na parkoviště ,dálkovým ovládáním chci zamknout a nic,kličkem se nesnažím,ten nejde,,jelikož jsem chvátal,tak jsem auto opustil odemknuté,když jsem pak přijel domu na parkoviště,tak to zamknulo,že by v DO docházela baterie,nebo je závada jinde,co myslíte,stačí dojít vyměnit baterii,nebo do servisu aby se na to někdo podíval,zámek nejde rok,s tím nic teď dělat nebudu odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Tak opraveno,vyměnili nějakou destičku pod čidlem + oprava klaksonu(asi rok to netroubilo ),zaplatil jsem 890 kč,a to mi ještě odečetli 30% ceny a za necelou hodinku jsem byl doma Citovat
jiriczek Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Troubí ti při tom, když je zamknutej a ty znova zmáčkneš zamykací tlačítko? Protože pokud se nemýlím, tak moje 307 to dřív dělala a teď tak jako celkově odmítá troubit... Citovat
Veverka Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 (upraveno) Mě teda v souvislosti s dálkovým ovládáním nikdy netroubilo/nekvíkalo. Jen světelná signalizace a klapnutí zámků Upraveno 12. březen 2016 uživatelem Veverka Citovat
vendelinek Odesláno 12. březen 2016 Autor Odesláno 12. březen 2016 při zamknutí dálkovym to zamrká,ale když se chci přesvědčit,že je zamknutý,tak na DO zmačknu ještě jednou zamknout a bliká a troubí,je to dobrá vychytávka a hodí se především na parkovišti u marketu když nějakej dobrák zaparkuje blízko a sotva otevře dveře a teď se škvírou souká,zatroubim,to bys viděl ty fofffry,jak je rychle venku a kouká co se děje odesláno z Lumie Citovat
jiriczek Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 No, mě to teď nedělá vůbec nic, když je zamknutej a já se "přesvědčím", jestli je zamklej... Takže zkouším klikou, no... Každopádně na ten klakson se kouknu. Citovat
vendelinek Odesláno 13. březen 2016 Autor Odesláno 13. březen 2016 rozebírali volant,musel erbeg ven,a tam potom prej jak je kostra,to zlobí,tak vymysleli vychytávku a dávají tam šroubek na kostru,já to neviděl,říkal mi to vedoucí,když jsem bral auto domu odesláno z Lumie Citovat
jiriczek Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Ahaa, no, až bude čas, kouknu na to. Díky! Citovat
vendelinek Odesláno 13. březen 2016 Autor Odesláno 13. březen 2016 nemáš zač,a jak ty to máš se sklama,zastavíš,vypneš klíček,vvylezeš a dalkovym zamkneš,a když máš přivřené okno,tak při zamknutí by mělo vyjet nahoru,me to nejde,,šťourat se v tom nebudu,,jen. By mě to zajímalo odesláno z Lumie Citovat
jiriczek Odesláno 16. březen 2016 Odesláno 16. březen 2016 Jo, tak zrovna todleto mi funguje dobře Používám skoro furt. Jsem takovej ten typ, co nesnáší v autě to dusno, takže i teď jezdím s otevřeným okýnkem. Zavírám je tak pokaždé. Citovat
Veverka Odesláno 17. březen 2016 Odesláno 17. březen 2016 Mě okna taky zavírají na dálku - když chci, když nechci, můžu nechat otevřené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.