Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

to jsou lidi dneska,přibily mi další šrámy,to odřený je na pravejch zadních dveřích a ten rejpanec je nad víčkem nádrže :( 

post-7148-0-01911900-1438010911_thumb.jp

post-7148-0-27139600-1438010918_thumb.jp

Upraveno uživatelem vendelinek
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Už jsem si o to dvax rozbil čelo,mamina taky tak jsem to sundal,ty zoubky co to držení se v teple brzo ošoupaly a začalo to padat dolu

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem byl v servisu na zimni prohlidce a hned mi prehazovali letni kola ma zimni,prohlidka dopadla na Moje ocekavani dobre,tak to snad vydrzi do pristi kontroly do pristiho roku alespon do STK do podzimka a dostal jsem k tomu 5litrovku nemrzky do ostrikovace

odeslano z Lumie

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Vcera a dneska trochu primrzalo,vcera vic,skrabal jsem pekne,zadni sterac drzel hajzl,tak sem za nej vzal a gumicka vejpul,tak nevim,mam kopit jen gumicku nebo cely stiratko ,co by bylo lepsi,kdyz koupim jen gumicku,vydrzi chvilku?

odeslano z Lumie

Odesláno

Dám Ti sem text, jak jsem to řešil v lednu 2013 já. Teď, po třech letech už gumička praskla, tak už vyměním jen ji, když už tam mám plíšky.

" Štěpáne, vyřešil jsem ten špatně stírající zadní stěrač, už stírá naprosto parádně. Jak jsi řekl, že je sklo moc prohnuté, tak mě to hned došlo. Já tam měl vyměněnou gumičku, a ta neměla po bokách ocelové plíšky. Měl jsem tam plast, a ten nedokázal přihnout gumičku podle oblouku okna. Koupil jsem za 69kč stěrač delší, který má ty plíšky, vydělal gumičku i s plíšky, zakrátil jsem ji, pak jsem je ohnul do přiměřeného oblouku a nasadil do stěrače na 307mě. To ohnutí jsem trefil a stěrač stírá dokonale až ke svému hornímu konci."

Odesláno (upraveno)

Tak jsem přišel z města,je tam teda dost hnusně ale ten stírač to chce :D

koupil jsem gumičku a ted jí přehodil,vypadá to že bude dobrá :)

st%C4%9Bra%C4%8D.jpg

stěrač je celej plastovej a ty vodítka jsou dost pevný stažený je to pěkně,na koncích ramínka jsou koncovky pevný,tak jsem to ustřihnul uplně na doraz,,drží to pěkně :)

Odesláno (upraveno)

dneska jsem konecne nasadil sterac,dosti huste mrholilo,tak jsem ho pekne vyzkousel,bude to dobry,stira pekne

odeslano z Lumie

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak po čase zase trochu oživím.

Dneska jsem škrabal námrazu,docela přimrzlo,dojel jsem do města,zajel na parkoviště ,dálkovým ovládáním chci zamknout a nic,kličkem se nesnažím,ten nejde,,jelikož jsem chvátal,tak jsem auto opustil odemknuté,když jsem pak přijel domu na parkoviště,tak to zamknulo,že by v DO docházela baterie,nebo je závada jinde,co myslíte,stačí dojít vyměnit baterii,nebo do servisu aby se na to někdo podíval,zámek nejde rok,s tím nic teď dělat nebudu

odesláno z Lumie

Odesláno

Tak opraveno,vyměnili nějakou destičku pod čidlem + oprava klaksonu(asi rok to netroubilo :D ),zaplatil jsem 890 kč,a to mi ještě odečetli 30% ceny a za necelou hodinku jsem byl doma  :)

Odesláno

Troubí ti při tom, když je zamknutej a ty znova zmáčkneš zamykací tlačítko? Protože pokud se nemýlím, tak moje 307 to dřív dělala a teď tak jako celkově odmítá troubit... :D

Odesláno (upraveno)

Mě teda v souvislosti s dálkovým ovládáním nikdy netroubilo/nekvíkalo. Jen světelná signalizace a klapnutí zámků :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

při zamknutí dálkovym to zamrká,ale když se chci přesvědčit,že je zamknutý,tak na DO zmačknu ještě jednou zamknout a bliká a troubí,je to dobrá vychytávka a hodí se především na parkovišti u marketu když nějakej dobrák zaparkuje blízko a sotva otevře dveře a teď se škvírou souká,zatroubim,to bys viděl ty fofffry,jak je rychle venku a kouká co se děje

odesláno z Lumie

Odesláno

No, mě to teď nedělá vůbec nic, když je zamknutej a já se "přesvědčím", jestli je zamklej... Takže zkouším klikou, no... Každopádně na ten klakson se kouknu. :)

Odesláno

rozebírali volant,musel erbeg ven,a tam potom prej jak je kostra,to zlobí,tak vymysleli vychytávku a dávají tam šroubek na kostru,já to neviděl,říkal mi to vedoucí,když jsem bral auto domu

odesláno z Lumie

Odesláno

nemáš zač,a jak ty to máš se sklama,zastavíš,vypneš klíček,vvylezeš a dalkovym zamkneš,a když máš přivřené okno,tak při zamknutí by mělo vyjet nahoru,me to nejde,,šťourat se v tom nebudu,,jen. By mě to zajímalo

odesláno z Lumie

Odesláno

Jo, tak zrovna todleto mi funguje dobře :D Používám skoro furt. Jsem takovej ten typ, co nesnáší v autě to dusno, takže i teď jezdím s otevřeným okýnkem. Zavírám je tak pokaždé. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...