vendelinek Odesláno 4. březen 2014 Autor Odesláno 4. březen 2014 tak zase trochu oživím včera mi bylo řečíno jedním kolegou,když jsme přijeli večer do práce na parkoviště,že mi nejde levá brzdovka.Ráno,když jsem přijel domu,tak jsem se na ní chtěl kouknout,že bych vyměnil žárovku,odkryl jsem tapecí a chtěl jsem vzít za ten plast,co něm jsou zastrkaný žárovky,docela to tam drží,mám se bát utrhnout něco a silou za to vzít,abych to vytahnul,nebo jak to tam drží,podle mě to vypadá,že je to jen zacvaknutý Citovat
Tomiss Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 tak jsem včera večír byl natankovat u benziny a ptal jsem se jak je na tom nafta do kolika stupňů,beru TOP Q ,bylo mi odpovězeno že je do -26° a jestli chci tak prej VERVA je lepší kvalita,přitom jsou obě dvě nafty nastejno do -26°C ,máte zkušenost v čem je lepší? dražší je určitě ale na to se neptám,a když sjou takle do tolika stupňů.to bych asi už nemusel dolejvat aditivum,nebo radši jo? Já začal Vervu brát během zimy, nebylo to potřeba ani kvůli mrazům (které stejně nebyly), ale kvůli tomu, že jsem byl zvědavý. Údajně by měl být znatelný rozdíl ve výkonu, což nemohu potvrdit, možná to bylo při přechodu z Qčka malinko znát (nebo se také mohlo jednat o placebo efekt ). Co se ale určitě zlepšilo, byl dojezd na nádrž, a výrazně zmlknul motor. Při studeném startu sice pořád rachtá jak o život, ale po mírném zahřátí je to, alespoň v mém případě, neskutečný rozdíl oproti TOP Q. Zpět na Qčko jsem už nešel a nepůjdu, takže to nemohu porovnat z druhé strany. Uvidíme, jak to bude vypadat v létě. Citovat
Tomiss Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 tak zase trochu oživím včera mi bylo řečíno jedním kolegou,když jsme přijeli večer do práce na parkoviště,že mi nejde levá brzdovka.Ráno,když jsem přijel domu,tak jsem se na ní chtěl kouknout,že bych vyměnil žárovku,odkryl jsem tapecí a chtěl jsem vzít za ten plast,co něm jsou zastrkaný žárovky,docela to tam drží,mám se bát utrhnout něco a silou za to vzít,abych to vytahnul,nebo jak to tam drží,podle mě to vypadá,že je to jen zacvaknutý Nevím, jak to má 307, ale asi to nebude velký rozdíl oproti stejně starým modelům. Předpokládám, že musí ven celý světlo. (Nepíšeš, jestli jsi tak učinil.) Je tam na dlouhém závitu taková plastová matička, kterou odšroubuješ a světlo jde samo ven. Ten kryt drží na nějakých packách, po zmáčknutí to musí jít krásně ven. Tam snad ani nejde nic zkazit. (Kamarád s 206 má úplně stejný postup, tak snad se nic výrazně nezměnilo, a bude to tak i na 307.) [Edited on 27/3/14 11:18 by Tomiss] Citovat
3Run Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Jooo dva šroubky jeden vzadu je vidět a druhej pod kobercovým tapecem nakraji.. vyndat světlo - vycvakneš z pacek modul s žárovkama a jen otočíš tu kterou chceš zajímavý že jsi to venku ještě neměl mě praskají dost často Citovat
Tomiss Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Za to já mám vzadu všechno nesmrtelný, pouze jednou jsem ztratil kontakt v brzdové/obrysové žárovce. No a přede mnou tam snad nikdo taky nebyl, protože ta matice si dala říct až s kleštěma. Blinkry maj už úplně vypečenou barvu, jsou jakoby \"zkrystalizovaný\". A stále frčí. A ostatní žárovky taky OK. Necitovat předchozí příspěvek, prosím. Moderátor. --- Pardon [upravil dne 30/3/14 08:39 od MilanF1] [Edited on 7/4/14 22:31 by Tomiss] Citovat
vendelinek Odesláno 27. březen 2014 Autor Odesláno 27. březen 2014 zejtra za denního světla kouknu ještě jednou,ale nic bych nedal,že je to jen secvaknutý,žádný šroubky,žárovka šla docela dobře ven Citovat
3Run Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Blinky sem měl zkrystalizovaný na bočních blinkrech - u těch sem se dočetl že musíš sundat podběh aby jsi to vyndal.. ale po chvíli hledání jsem našel návod že stačí kousek silonu a z jedné strany strčíš podd blinkr a zabereš a máš ho venku - 10 vteřin max Celé světlo drží 2 šroubky, zbytek je nacvaklý Citovat
vendelinek Odesláno 30. březen 2014 Autor Odesláno 30. březen 2014 je to jen zacvakaný,šroubky držeji celý světlo Citovat
vendelinek Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 antipolution faul na PPC a tadle kontrolka mě dneska docela rozhodily v práci jsem v pohodě natočil a kus jsem jel a najednou todlento a auto přestalo ject,na jedničku to nechtělo rozjet,normálně se to jakoby dusilo,domu jsem dojel,tj,ale nedá mi to se zeptat PROČ ??? Už dlouho jsem asi jezdil bez závad:( Citovat
vendelinek Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Tak snad závada odstraněna, klapka vzduchu je odstavena a už to jede jak za mlada,za novou chtějí 3400 peněz,tu sem odmítnul, to je moc, takže oprava včetně diag vyšla na relativně dobrou cenu 1500 peněz:) Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 včera mi přišel balíček,tak pujde auto brzy na přehození Citovat
vendelinek Odesláno 10. červen 2014 Autor Odesláno 10. červen 2014 tak mi přišla další součástka do auta Citovat
vendelinek Odesláno 28. červen 2014 Autor Odesláno 28. červen 2014 tak co,mám do toho jít? co na to odborníci:) http://www.chiptuning.cz/detail/Osobní%20automobil/peugeot-307-307-2-0-hdi-66kw Citovat
Tony Stark Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 rozhodnut pro Maximal variantu nebo raději Optimal? By mě zajímalo, jak se pohne spotřeba Citovat
koblih69 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 tak co,mám do toho jít? co na to odborníci:) http://www.chiptuning.cz/detail/Osobní%20automobil/peugeot-307-307-2-0-hdi-66kw Vendi to je sranda, nebo začínáš dětinštět? Citovat
ChouLu Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Když na tom webu vidím jak z 1.1 44kW vytáhnout 51kW.... achjo Citovat
vendelinek Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 na čipa prdim,šetřim na zimní gumy:) tak mám zase jeden dotaz po delší době tady vlevo jsou dvě baňky,ta první je na ostřikovače,ta druhá nevím,a pod nima pod tim plastem asi tak v prostředku je ještě jedno hrdlo,kouká skrz rám,co to je a na co to je:myslim [upravil dne 8.7.2014 20:15 od vendelinek] Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Dole v těch místech je u 307 posilovač řízení, tedy pokud nemáš servo mechanické. Citovat
vendelinek Odesláno 27. srpen 2014 Autor Odesláno 27. srpen 2014 jak jsem tady kdysi psal že chci jen michelinky,tak jest objednáno:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.