Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

"šmoulinka" je minulost teď přišla na řadu "beSTIe"

Recommended Posts

Odesláno

jo občas mi tam vypadával kabel od cívky takže to jelo na 3 válce ale roztáhl jsme ho ať drží festověji tak snad už bude klid ;)na tom videu je to vidět že od 2. minuty do 4. minuty to auto jede špatně . jo a děkuji..snažím se si s tím vším vyhrát

Odesláno

Vyhrát? To je myslím slabý slovo, když sem viděl ty svazky bez palubky, tak mě normálně bralo do mdlob:bojim Seš borec, když si to pak poksládal do kupy... Já si na autě udělám skoro všechno, ale jak vidím elektrický svazky, tak mi běhá mráz po zádech:D

Odesláno

no tak jde o to se do toho dostat..taky prvních pár hodin jsme to jen přebíral a koukal kam to jde odkud to jde..co by to mohlo dělat atd...no a než začneš tak je noc takže druhý den to samé..chce to neuspěchat a ve finále to tak složité není když to všechno pospojuješ nebo najdeš konektor na druhé straně tak prostě jeden kabel pěkně přeštípeš,oholíš,oba konce oletuješ,naměříš si kabel jak dlouhej potřebuješ a na oba konce naletuješ a jedeš kabel po kabelu postupně.u některých protáhneš celý svazek kabelů husím krkem a jedeš obdobně s tím rozdílem že si zkoušečkou musíš proměřit který kabel je který peč 10 berev kabelu jsem opravdu neměl k dispozici :) ale včerejší připojení jiného motorku stěračů mi dalo zabrat :) tam té elektrice moc nehovim co jde už přes několik relé se blbě měří ale zařvali jen 3 pojistky a je to hotové ;) kdyby někdo chtěl taky subo..klidně se o pestavbu kompletně postarám ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Po prezreti vsetkych fotiek, a videii, naozaj BRUTAL projekt, krasna praca, nedokazem si ani trufnut typnut kolko XY hodin si natom musel stravit, je vidiet ked ma clovek, cas, chut, a hlavne asi aj kamaratov, ktori Ti s niecim takymto vedia pomoct je to vo finalnej podobe fakt nadhera. Neviem , co viac by som k tomu napisal, nemam slov. Dost by mrzelo, ak by si taketo auto niekde oprel, tak bacha nato :papa

[upravil dne 4/8/13 20:39 od KapriQ]

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Po prezreti vsetkych fotiek, a videii, naozaj BRUTAL projekt, krasna praca, nedokazem si ani trufnut typnut kolko XY hodin si natom musel stravit, je vidiet ked ma clovek, cas, chut, a hlavne asi aj kamaratov, ktori Ti s niecim takymto vedia pomoct je to vo finalnej podobe fakt nadhera. Neviem , co viac by som k tomu napisal, nemam slov. Dost by mrzelo, ak by si taketo auto niekde oprel, tak bacha nato :papa

[upravil dne 4/8/13 20:39 od KapriQ]

no já už bohužel toto auto nemám ale děkuji za pochvalu. už se o něj stará někdo jinej a taky velice dobře
  • O 3 roky později...
Odesláno

O boze proc to tu resite když se to resilo na fb :D mel to na prodej nikdo to nechtel. a když uz se nasel zajemće tak chtěl proste prachy dol. Nabidl to firme a ta rekla ok a hotovo zadny srani. Mohl to koupit kdokoliv z vas :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...