pb Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Mam takovy problem. Nahodou jsem zjistil, ze mi nefunguje central na moji 605. Kdyz zamknu dalkou, tak se dvere nezamknou (ani jedny). Kdyz zamknu u ridice zevnitr, je slyset u skrinky u spolujezdce cvaknuti (asi spinaci rele), ale ostatni zamky zustanou otevrene. Netusi nekdo cim by to mohlo byt? Citovat
KUBBACHER Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 S něčím podobným jsem se setkal u universálního centrálu od Jablotronu, a když jsem vyměnil řídící jednotku tak to pak šlo, podle mě bude přijímač DO spravně fungovat, ale řídící jednotka centrálu bude vadná. Citovat
Petr605 Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 To bude asi tou řídicí jednotkou, protože normálně by po zamknutí kteréhokoli zámku zevnitř mělo zamknout i všechny ostatní. Když zamykáš dálkou, tak zámky cvaknou, nebo se neděje nic? Pokud ani necvaknou, tak je to skoro jistě tou řídicí jednotkou. Pokud to budeš řešit, tak by mě zajímalo, jak se budeš dostávat k té krabičce, protože má být nad kastlíkem spolujezdce. Docela by mě to zajímalo, protože se chystám udělat si zařízeníčko, který mi bude zamykat auto, když se rozjedu. Citovat
pb Odesláno 22. březen 2005 Autor Odesláno 22. březen 2005 asi to resit nebudu, v patek odpoledne jsem prisel k autu a zjistil, ze uz zas zamky fungujou. ad dalka: byla imho v poho, ty zamky nefungovaly ani pri manualnim zamknuti. ad krabicka: nejsem si 100% jist, ale myslim ze ja ji mam pod kastlikem (aspon na me neco takoveho vypadlo, kdyz jse mtam vyndal to postrovani. Citovat
Petr605 Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Tam jsou asi tři krabičky, ale centrál není ani jedna z nich... Citovat
k.malik Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Mel jsem podobny problem, auto jsem DO (Jablotron) zamknul a obcas se po cca 4s zapnul alarm. Jindy auto zacalo v noci houkat a zlodeji nikde. Ac jsem prekontroloval vsechny zamky i koncaky na dverich porad zavada stejna. Navic po otevreni prednich dveri se nerozsvitilo vnitrni osvetleni(od zadnich ano). A protoze servis je myslim posledni volba jak prijit o velke penize, sehnal jsem sikovneho mechanika, ktery prijel na zavolani a po dvou hodinach (i diagnostiku motoru) odjizdel od meho opraveneho zlaticka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.