KoZLiK Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Mam jeden dotazecek.... Na jakym principu funguje cidlo na sjeti brzdovej desticek (nebo jak se to jmenuje) na P205.Mam na pristrojovce kontrolku a chtel bych ji zapojit jestli to teda jde vubec zapojit a dodelat to cidlo. :) Citovat
Dundee Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Přímo z destičky vede drát (asi plní funkci kostry) na konektůrek a ten když se pak dotýká kotouče, tak ti svítí kontrolka . Citovat
lexa Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Z + baterie vede přes kontrolku do destičky a v destičce je přilepen konec drátu, když se konec probrousí bržděním na neizolovaný drát, uzavře se el. obvod na kostru a kontrolka se rozsvítí. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.:papa Citovat
olda Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Přesně tak,jak píše Dundee,já už to mám zapojený z fabriky na kontrolku ruční brzdy,mám r.v.86:papa Citovat
KoZLiK Odesláno 17. březen 2005 Autor Odesláno 17. březen 2005 Suppa.Jednoduchy, o vikendu to zapojim.Diky za odpovedi. :) Citovat
lexa Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Jo, občas to býva natažené jen na jednu stranu. Citovat
Dave_k Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Napsán autorem komisar bud je to tak přímo na + a pak svítí trvale kontrolka opotřebení,ale spíše je napojena na brzdové světla k spínači u pedálu a svítí jen pokud brzdíš.Aby ta kontrolka nesvítila trvale,protože vnoci osvětluje až moc. Já bych radši kdyby to svítilo furt, ale myslím že se rozsvítí při dotyku drátu s kotoučem t.j. když brzdíš. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 Kdyz jsme koupili nase auti, desticky byla sjety skoro az na plech, ale kontrolka nesvitila. Pritom to bylo zapojene, takze je mozne, ze to ne zas tak spolehlive funguje, nebo je v prdeli prislusna kontrolka. U P405 je zvlast. Videl bych to na spatnej spoj toho konektoru co je na trmenu. Jeste me napadlo, jednoduse to odzkousis kdyz to ukostris kdekoliv, ze? [Editován dne 23/3/05 dtyrkas] Citovat
Hadra Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 jistěže. Já jsem to měl rozesr... když jsem koupil auto, tak jsem to zprovoznil, potom jsem jel do HR a ve Vídni to začalo svítit ( pozn: Desky byly nové ) a já se potom nervoval.Do té doby, než jsem to rozdělal a přišel na to, že se mi obrousil drát od toho čidla, kostřil, a mně hlásila kontrolka chybu.Tak jsem to zas odpojil a seru na to:Občas na desky mrknu a kontrolka je mi někde. Citovat
kawasaky Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Netusite jaka muze byt jeste \"dojezdnost\" brzd, kdyz to zacne svitit? cca 1000km? 5000km? Jen orientacne... Citovat
Ferry Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: kawasaky Netusite jaka muze byt jeste \"dojezdnost\" brzd, kdyz to zacne svitit? cca 1000km? 5000km? Jen orientacne... do nejblizsiho servisu Citovat
kawasaky Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: kawasaky Netusite jaka muze byt jeste \"dojezdnost\" brzd, kdyz to zacne svitit? cca 1000km? 5000km? Jen orientacne... do nejblizsiho servisu Teto odpovedi jsem se obaval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.