Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Odesláno
jho, tak to je spickovej napad :)

abych odpovedel na otazku: to je tezky, asi kazdej dostane konzumacku a zaplati si sva piva s tim, ze nevypity zbytek se vytoci a douctuje a rozda, nebo si to necham a doplatim :)

vychazi to na 12 Kc za pivo

Manzelka doda pak jeste kasicku na zachod a sprchu :D:D:D:D

[upravil dne 5/10/2011 13:20 od Scratch]

Ježíš, to nekomplikuj, vyber paušál a je to, počitat umiš ne?:D

1200/21 = cca 60kč na osobu. Kdo bude brečet že nepije dostane slevu a kdo vypadá navíc dá kilo a je to doma ne?

[upravil dne 5/10/11 19:59 od Radek Hurvajz]

Odesláno

jsem vám ještě nepředstavil nového člena mé rodiny, je to druhorozená dcera. Prvorozená se mi nevejde do auta (sedan má moc vysoko hranu kufru) Tak ať se nám s ní na grillmasters líbí :)

post-4540-14109620098903_thumb.jpg

Odesláno

ok, Hurvajz ma pravdu, takze minikovi 50 za maso, a za pivko 60, kdyz se to nevypije, tak se to v nedeli rano rozlije mezi zucastnene..... Ja neberu hermouse, ale nalozeno je par burtiku s cibuli a chilli paprickami :)

beru jeste 6x1,5l zlatopramen a v zaloze je predseda jako dovoz dalsiho toceneho (coz nebude potreba) :)

Pokud vznikne preplatek, bude venovan na ucet Peugeot clubu. Pokud vznikne nedoplatek, tak nevim no, asi chyba poradatele :D

Kdo nebude chtit dat na pivo, protoze jej nepije, tak to z nej mamit nebudu, ale kazda akce neco stoji a tohle mi prijde jako minimalni zapisne = 110 Kc

Miniku, polevku rozhodne podporuju ale jsem v prcicich s nadobim, nema nekdo nejake plastove hluboke talirky? Ja to nestiham nakoupit.... Na chalupe je asi 5 hlubokych taliru....

Jeste poprosim o jednu vec, jsem rad, ze Adelka tuhle akci podporuje, tak prosim o vseobecne vnimani uklizenosti.... musime se podelit o bordel (jako pytle s odpadky neb nemame popelnici), neznicit sklo a porcelan a samozrejme udelat co nejmensi neporadek v chalupe a v okoli chalupy, mame tam i sousedy :D.

Ten, kdo bude zvracet to samozrejme dopredu ohlasi, zapise se do seznamu a bude mu urceno bezpecne misto pro vykon cinnosti :D

pardon, pise Scratch :D

[upravil dne 5/10/11 19:45 od Miss Scratch]

Odesláno
v zaloze je predseda jako dovoz dalsiho toceneho (coz nebude potreba) :)

[upravil dne 5/10/11 19:45 od Miss Scratch]

a kua, no pocitam stim.

hele jsem docela zavislak na kave, mas tam neco nebo si mam vzit klasiku 3in1? počitam že varnou konvici tam mas

Odesláno

jeden ntb dva dravci :D

ompovam se, psal jsem ja, jsem po 36 hodinach v praci a 3 hodinach spanku.....

Predsedo, diky za diabolky, kafe - je tam rozpustny, nerozpustny (pocty nevim) smetana asi jen v prasku :)

My pijem kafe kdyz uz bez cukru a smetany :D, vem si do zalohy radsi neco sebou a bud to upotrebis, nebo ne :)

Koupil jsem 100 plastovych pullitru :), kdyz se to nevyuzije, tak mame do ceho nalit vyvar :D

Odesláno
Kurnik udělajte si nějakej pořadek v přihlašení, kdo má pořád přemejšlet jkdo to piše:bojim:D

nebud nervozni dedku a cti do konce, tj, do podpisu :D

Jinak se omlouvam ale je to v podstate jedno, kdo pise, mam adelku omotanou kolem krku, takze to pisem jakoby oba :)

[upravil dne 5/10/2011 21:01 od Scratch]

Guest minimaxa
Odesláno
nema nekdo diabolky do vzduchovky?

priblizne 100 KS, ODKOUPIM :D

mám. mám vzít, vč. zbraně? :o:D:myslim

Odesláno

Zapisny je fajn ale jen 60 na pivo ? To je 5 piv ? To dam predpokladam o hodne vic :) Takze by mozna lepsi volba byla individualni konzumacka - a-ctyrka papiru se jmeny pijaku hned vedle pipy - natocim si - udelam carku. Snad jsme rozumny lidi a kvuli par kackam to nema cenu nejak ochcavat.

Ad. Minik - jsem taky pro vyvar - vsema dvaceti :)

Odesláno

Tak moje účast je v této chvíli téměř 100%ní a proto navrhuju - v případě zájmu - dovézt na ochutnávku mnou velice oblíbené

kuře rainbow + speciální bramborové placky. Myslím si, že se takové dobrůtky na pozdní večer hodí.

[upravil dne 5/10/2011 22:43 od Medvěd]

Odesláno
Zapisny je fajn ale jen 60 na pivo ? To je 5 piv ? To dam predpokladam o hodne vic :) Takze by mozna lepsi volba byla individualni konzumacka - a-ctyrka papiru se jmeny pijaku hned vedle pipy - natocim si - udelam carku. Snad jsme rozumny lidi a kvuli par kackam to nema cenu nejak ochcavat.

Ad. Minik - jsem taky pro vyvar - vsema dvaceti :)

takhle to přesně děláme my,protože pak byli takový rejpalové který daly 5 piv a musely platit stejně jako ty co daly 15....:D:D,jinak mě to je jedno nedám asi žádný pivo,ale 110 dám ,poněvadž sežeru 10ks masa......:D:D:D

Odesláno

Ach jo, já třeba vypiju piv hodně, masa sním přiměřeně 2-4 kousky nebo kusy (kuřecí nejím)? :D

Prostě počítám, že dám kilo za maso Minimaxovi a kilo Scratchovi za pivko a ostatní, budeli potřeba klidně i víc, elektrika, voda není zadax. Jinak si osobně myslím, že jeden soudek bude málo :D Jeden pytel s bordelem klidně odvezu....

Že bych si zaúčtoval pronájem pípy??? NEE, Nikdy! Je to setkání nás všech a každej přispěje něčím do kopy.

Když dělám svoje narozeninové grilování, maso jde na mě s pivkem a tvrdý přivezou ostatní, prachy se neřeší, jde především o zábavu, beru to, že tady se někteří až tak neznáme a nějakej poplatek je třeba (až se poznáme třeba žádnej nebude potřeba dobudoucna, utopie, že :D:D )

Ps: nejen pro Charieho1 - omluvenku maj dysgrafici, dyslektici, atd....

Jinak vzkaz pro všechny pány češtiny! Pište raději všude \"i\" a ne \"y\" , když už nevládnete shodou přísudku s podmětem --> rejpalové který dal\"y\" 5 piv a musel\"y\" platit stejně jako ty co dal\"y\" 15....... Fakt hrůza, jste pánové na fóru s minimem přispívajících žen a dětí (což je v případě žen škoda)a i kdyby, když jsou chlapi dohromady s ženskejma, píšeme \"i\" stejně. Chápu, že nadsamci ho maj tvrdýho pořád, ale jen v kalhotách a ne ve větě :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...