Charlie 1 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 tak asi dorazím sám,drahý polovičce se moc nechce,bude zima,nebo se dohodnu s Petou a pojedu s nima...... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 jho, tak to je spickovej napad abych odpovedel na otazku: to je tezky, asi kazdej dostane konzumacku a zaplati si sva piva s tim, ze nevypity zbytek se vytoci a douctuje a rozda, nebo si to necham a doplatim vychazi to na 12 Kc za pivo Manzelka doda pak jeste kasicku na zachod a sprchu :D:D:D [upravil dne 5/10/2011 13:20 od Scratch] Ježíš, to nekomplikuj, vyber paušál a je to, počitat umiš ne? 1200/21 = cca 60kč na osobu. Kdo bude brečet že nepije dostane slevu a kdo vypadá navíc dá kilo a je to doma ne? [upravil dne 5/10/11 19:59 od Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 beru spacak kdyby se mi libilo a nohy ztěžkly .ale budu nealko antibiotika se musej dovybrat no Citovat
punkac Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 jsem vám ještě nepředstavil nového člena mé rodiny, je to druhorozená dcera. Prvorozená se mi nevejde do auta (sedan má moc vysoko hranu kufru) Tak ať se nám s ní na grillmasters líbí Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 pěkná dcera,myslím že v sobotu bude mít napadníků víc než dost.....:D Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ok, Hurvajz ma pravdu, takze minikovi 50 za maso, a za pivko 60, kdyz se to nevypije, tak se to v nedeli rano rozlije mezi zucastnene..... Ja neberu hermouse, ale nalozeno je par burtiku s cibuli a chilli paprickami beru jeste 6x1,5l zlatopramen a v zaloze je predseda jako dovoz dalsiho toceneho (coz nebude potreba) Pokud vznikne preplatek, bude venovan na ucet Peugeot clubu. Pokud vznikne nedoplatek, tak nevim no, asi chyba poradatele Kdo nebude chtit dat na pivo, protoze jej nepije, tak to z nej mamit nebudu, ale kazda akce neco stoji a tohle mi prijde jako minimalni zapisne = 110 Kc Miniku, polevku rozhodne podporuju ale jsem v prcicich s nadobim, nema nekdo nejake plastove hluboke talirky? Ja to nestiham nakoupit.... Na chalupe je asi 5 hlubokych taliru.... Jeste poprosim o jednu vec, jsem rad, ze Adelka tuhle akci podporuje, tak prosim o vseobecne vnimani uklizenosti.... musime se podelit o bordel (jako pytle s odpadky neb nemame popelnici), neznicit sklo a porcelan a samozrejme udelat co nejmensi neporadek v chalupe a v okoli chalupy, mame tam i sousedy . Ten, kdo bude zvracet to samozrejme dopredu ohlasi, zapise se do seznamu a bude mu urceno bezpecne misto pro vykon cinnosti pardon, pise Scratch [upravil dne 5/10/11 19:45 od Miss Scratch] Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 nema nekdo diabolky do vzduchovky? priblizne 100 KS, ODKOUPIM Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 v zaloze je predseda jako dovoz dalsiho toceneho (coz nebude potreba) [upravil dne 5/10/11 19:45 od Miss Scratch] a kua, no pocitam stim. hele jsem docela zavislak na kave, mas tam neco nebo si mam vzit klasiku 3in1? počitam že varnou konvici tam mas Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 nema nekdo diabolky do vzduchovky? priblizne 100 KS, ODKOUPIM mam vemu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Kurnik udělajte si nějakej pořadek v přihlašení, kdo má pořád přemejšlet jkdo to piše:bojim:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 jeden ntb dva dravci ompovam se, psal jsem ja, jsem po 36 hodinach v praci a 3 hodinach spanku..... Predsedo, diky za diabolky, kafe - je tam rozpustny, nerozpustny (pocty nevim) smetana asi jen v prasku My pijem kafe kdyz uz bez cukru a smetany , vem si do zalohy radsi neco sebou a bud to upotrebis, nebo ne Koupil jsem 100 plastovych pullitru , kdyz se to nevyuzije, tak mame do ceho nalit vyvar Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Kurnik udělajte si nějakej pořadek v přihlašení, kdo má pořád přemejšlet jkdo to piše:bojim:D nebud nervozni dedku a cti do konce, tj, do podpisu Jinak se omlouvam ale je to v podstate jedno, kdo pise, mam adelku omotanou kolem krku, takze to pisem jakoby oba [upravil dne 5/10/2011 21:01 od Scratch] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 nema nekdo diabolky do vzduchovky? priblizne 100 KS, ODKOUPIM mám. mám vzít, vč. zbraně? :myslim Citovat
punkac Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Vezmu si svou menší litrovou skleničku - v dobrých kruzích se jí říká tuplák. Z plastu piji nerad Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Zapisny je fajn ale jen 60 na pivo ? To je 5 piv ? To dam predpokladam o hodne vic Takze by mozna lepsi volba byla individualni konzumacka - a-ctyrka papiru se jmeny pijaku hned vedle pipy - natocim si - udelam carku. Snad jsme rozumny lidi a kvuli par kackam to nema cenu nejak ochcavat. Ad. Minik - jsem taky pro vyvar - vsema dvaceti Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Tak moje účast je v této chvíli téměř 100%ní a proto navrhuju - v případě zájmu - dovézt na ochutnávku mnou velice oblíbené kuře rainbow + speciální bramborové placky. Myslím si, že se takové dobrůtky na pozdní večer hodí. [upravil dne 5/10/2011 22:43 od Medvěd] Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Zapisny je fajn ale jen 60 na pivo ? To je 5 piv ? To dam predpokladam o hodne vic Takze by mozna lepsi volba byla individualni konzumacka - a-ctyrka papiru se jmeny pijaku hned vedle pipy - natocim si - udelam carku. Snad jsme rozumny lidi a kvuli par kackam to nema cenu nejak ochcavat. Ad. Minik - jsem taky pro vyvar - vsema dvaceti takhle to přesně děláme my,protože pak byli takový rejpalové který daly 5 piv a musely platit stejně jako ty co daly 15....:D,jinak mě to je jedno nedám asi žádný pivo,ale 110 dám ,poněvadž sežeru 10ks masa......:D:D Citovat
punkac Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Ach jo, já třeba vypiju piv hodně, masa sním přiměřeně 2-4 kousky nebo kusy (kuřecí nejím)? Prostě počítám, že dám kilo za maso Minimaxovi a kilo Scratchovi za pivko a ostatní, budeli potřeba klidně i víc, elektrika, voda není zadax. Jinak si osobně myslím, že jeden soudek bude málo Jeden pytel s bordelem klidně odvezu.... Že bych si zaúčtoval pronájem pípy??? NEE, Nikdy! Je to setkání nás všech a každej přispěje něčím do kopy. Když dělám svoje narozeninové grilování, maso jde na mě s pivkem a tvrdý přivezou ostatní, prachy se neřeší, jde především o zábavu, beru to, že tady se někteří až tak neznáme a nějakej poplatek je třeba (až se poznáme třeba žádnej nebude potřeba dobudoucna, utopie, že :D ) Ps: nejen pro Charieho1 - omluvenku maj dysgrafici, dyslektici, atd.... Jinak vzkaz pro všechny pány češtiny! Pište raději všude \"i\" a ne \"y\" , když už nevládnete shodou přísudku s podmětem --> rejpalové který dal\"y\" 5 piv a musel\"y\" platit stejně jako ty co dal\"y\" 15....... Fakt hrůza, jste pánové na fóru s minimem přispívajících žen a dětí (což je v případě žen škoda)a i kdyby, když jsou chlapi dohromady s ženskejma, píšeme \"i\" stejně. Chápu, že nadsamci ho maj tvrdýho pořád, ale jen v kalhotách a ne ve větě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.