Mischelin Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Ahoj musím se omluvit z akce:( blbá práce..... Je škoda že nemám dovolenou Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 A uz jen JEDNO KRESILKO :D:D:D nono aby ses sem ho chtěl včera v Obi koupit, a vysmála se mi tam, že tohle sezónní zboží už dávno nemají čubka jedna Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Tak bohužel se musím taky omluvit z akce a to i přesto, že dovolený mám habakuk. Manželka nebude doma a tak budu mít na starost obě děti. Tak snad to vyjde příště. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 tak se nám to pěkně,rozpadá,hlasí debilní počasí a zimu,to bude paráda budem sebou mít malou,tak kdyžtak budem sedět v chalupě za pecí.....:papa Citovat
Péťa Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Charlie, ty jedeš s náma? Nebo svým autem? Citovat
dzana.m Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 zabyrám si místo u krbu beru duchnu tak pohoda najemníky neberu:D:D:D:D:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 u toho krbu co se netopí? Spím u kamen na tý houni z berana či co...... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 serete mě! ale na druhou stranu, bál jsem se, že budu muset picnout druhý prase, takhle to budu mít jednodušší Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 No tak vezmi pašika sebou, udělame mu teplíčko nad ohníčkem:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 tak vnitřek chalupy je snad plán B ne ? snad se budem dobře bavit i v případě nepřízně počasí já na grillmasters pojedu prvně tak se těším hele a takovej hloupej dotaz ... jak je to tedy vlastně s jídlem a pitím ? co vzít / nevzít ? díky a nekamenujte mně pls .. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 OK, tak po padesáté třetí, já dodám masiště, a Scratch piviště, no a šábneme se o náklady Vnitřek chalupy je současně s vnějškem chalupy jediný plán který je možný, neboť koloběh lidí bude nekonečný [upravil dne 3/10/11 23:09 od minimaxa] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 a až venku roztopím svou 650kW lokomotivu, roztaje sníh v širém a dalekém okolí (hihi, jen doufám, že to pak nepřipálím, hihi ) Citovat
h4wk3y Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 zdar, tak taky nakonec nedorazim... Ac velmi nerad, tak nam nakonec prijedou topenari a vikend mame na vystehovani celeho baraku... Kruci a ja se na to maso taaaak tesil... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 ty omluvenky se prijemne ctou.... No aspon je to priprava na omluvenly na zimni sraz. Stibto: ja ti ten jeden prispevek zkopiruju a poslu do sz Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 zatim nas je 21, pocet dostacujici i tak bude natresk Minik: nic nekupuj, staci, ze jsi dovezl lustr, zatim z nej ma nejvetsi radost Adina hlava musis vedet kam chodit nakupovat. U nas maj takovy ty rybarsky kresilka za 500, tak celou sezonu cekam na dnesni rano... sleva 75 procent, tedy za 125 a jeste si blbci prhodily kody, takze jsou za 87 KC no nekup to mam dve VEMTE SI KAZDY PROSIM NECO NA SPANI POD SEBE, NA SEBE, I NAD SEBE !!!!!!!!!!!!!!, mam jen dve velky matrace, jednu malou a jednu sedacku (zarezervovana), a jednu rozkladaci postel [upravil dne 4/10/2011 12:00 od Scratch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.