Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno
A uz jen JEDNO KRESILKO :D:D:D:D

nono aby ses :P

sem ho chtěl včera v Obi koupit, a vysmála se mi tam, že tohle sezónní zboží už dávno nemají :o čubka jedna :D

Guest minimaxa
Odesláno

serete mě! :grr

ale na druhou stranu, bál jsem se, že budu muset picnout druhý prase, takhle to budu mít jednodušší :nevim

Odesláno

tak vnitřek chalupy je snad plán B ne ? :) snad se budem dobře bavit i v případě nepřízně počasí ;) já na grillmasters pojedu prvně tak se těším :) hele a takovej hloupej dotaz ... jak je to tedy vlastně s jídlem a pitím ? co vzít / nevzít ? díky a nekamenujte mně pls ..

Guest minimaxa
Odesláno

OK, tak po padesáté třetí, já dodám masiště, a Scratch piviště, no a šábneme se o náklady :roker

Vnitřek chalupy je současně s vnějškem chalupy jediný plán který je možný, neboť koloběh lidí bude nekonečný :D

[upravil dne 3/10/11 23:09 od minimaxa]

Guest minimaxa
Odesláno

a až venku roztopím svou 650kW lokomotivu, roztaje sníh v širém a dalekém okolí :aut

(hihi, jen doufám, že to pak nepřipálím, hihi :mad::D)

Odesláno

zdar, tak taky nakonec nedorazim...

Ac velmi nerad, tak nam nakonec prijedou topenari a vikend mame na vystehovani celeho baraku...

Kruci a ja se na to maso taaaak tesil...

Odesláno

ty omluvenky se prijemne ctou.... No aspon je to priprava na omluvenly na zimni sraz.

Stibto: ja ti ten jeden prispevek zkopiruju a poslu do sz :)

Odesláno

zatim nas je 21, pocet dostacujici :)

i tak bude natresk :D

Minik: nic nekupuj, staci, ze jsi dovezl lustr, zatim z nej ma nejvetsi radost Adina hlava :D

musis vedet kam chodit nakupovat. U nas maj takovy ty rybarsky kresilka za 500, tak celou sezonu cekam na dnesni rano... sleva 75 procent, tedy za 125 a jeste si blbci prhodily kody, takze jsou za 87 KC :D no nekup to :D mam dve :D

VEMTE SI KAZDY PROSIM NECO NA SPANI POD SEBE, NA SEBE, I NAD SEBE !!!!!!!!!!!!!!, mam jen dve velky matrace, jednu malou a jednu sedacku (zarezervovana), a jednu rozkladaci postel

[upravil dne 4/10/2011 12:00 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...