kujon106 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Jo a foťák je opravdu eximor, jak píšeš. Zatim jsem něco vyfotil, ale ještě jsem to neviděl na PC. Citovat
bubakkaja Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Snad Exmor ne .Ja myslel ze mel byt z hliniku. Citovat
kujon106 Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Jo, exmor, whatever Z hliníku fakt není, ale fotky dělá dobrý. Citovat
kujon106 Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Tož kdyby někdo zatoužil po tom Rayi, tak moje recenze here: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1317295 Citovat
Berkoff Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Kdyby tam nebylo napsano android, doporucil bych ti ifona 3gs, ale budiz, mam zkusenost s http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-s5830-galaxy-ace/ kteryzto je ne super, ale za tu cenu moc dobry Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 Tak, Xperia Ray je doma (dostane ho polovicka pod stromcek - ale bude to prekvapení, nemá zatím ani páru ) ... Já si zase koupil HTC Sensation, nakolko mne uz HD2 jka s prerabkou na Android omrzela, a urcite chci do budoucna Ice Cream Sandwich ... Citovat
kujon106 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 To bude mít drahá polovička radost, ten telefon je fakt skvělej Já mám teďka N9 a to je za trest. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 No, to bude ... Lebo tiez chcela maly telefon, ale s androidem, a tak sme ji pred rokem koupil Xperiu X10 mini, a to je katastrofa ... Udate s 1.6 androida na 2.1 a potom 2.2 tomu trocha pomohol, ale telefon ma slabej signal, sekaji banalni aplikace a hry jako angri birds a podobne ... Navyse se ten display dost kazi ... Potom mi povedala, ze by chtela neco zase takove male, ale neco co funguje Tak doufam, ze ten Ray bude OK .. Na sensation si tiez zvykame, ale nemozem si pomoct v tom, ze zakladny Sense, sa mi zda lepsi ako TouchWiz alebo TimeSpace ... I ked som chcel povodne Galaxy S2, ale toto som dostal za tak vyhodnou cenu, ze se to nedalo odmitnout Inak jak bezi MeeGo na N9 tke ? Podpora aplikaci bude asi zalostna, ale hovorilo se, ze samotnej system je dobrej, tak jak to vidis ? A tiez som pocul, ze MeeGo chcel odkupit Samsung, len neviem, ci uz odkupili, alebo sa s toho upustilo ... Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Tož já mám od operátora za 1200 kč Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Je znát krok dopředu od X10 Mini Pro. Je to můj pátý Ericsson a jsem z něj nadšený. Běhá rychle, neseká se, GPS se připojí k satelitům do 15ti vteřin. Manželce se hodně líbí. Před rokem jsem jí kupoval telefon, nedala na mé doporučení, vybrala si cosi od LG a nadšená z něj vůbec není. Asi jí koupím ten, co mám já. Líbí se mi, že je tak malý, do kapsy akorát. I ten internet a navigace je na 3 palcích bez problémů. Velkou Xperii jsem nechtěl. Původně jsem chtěl Vivaz, ale tenhle je lepší. [upravil dne 26/10/11 11:25 od dvorrom] Citovat
kujon106 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Xperii mini mám aktuálně taky, ale ještě jsem nestihnul nic víc, než jí vybalit z krabice Zanedlouho se do ní pustim. Co se Raye týče, tak to je dle mého vkusu to nejlepší, co lze nyní pořídit. Malé, elegantní, rychlé, vkusné. Sense je určitě lepší než TouchWiz, ale s tim Timespacem je to tak srovnatelné, co sem tak pozoroval na Rayi. S2 Galaxy mě nikterak neoslovil, není to vůbec můj šálek kávy. MeeGo na N9 běží jak kdy, někdy se mu chce, jindy je to totální katastrofa. Ten systém má do doladěnosti opravdu daleko. Aplikace problém víceméně nejsou. Je jich dostatek, přibývaj a hafo je jich už v základu. Všechno sem to shrnul v recenzi. Osobně, když bych za ten telefon dal svých cca 15k kč, tak bych si rval vlasy ještě za rok. O odkupu sem slyšel taky, ale od té doby nic. Uvidíme. Citovat
gronholmm Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Já mám teď galaxy mini - ujde, trochu problémy s baterií, ale asi vyřešeny aktualizací firmwaru, foťák ani nestojí za řeč, ale jinak jsem celkem spokojenáý Citovat
Vítek1 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 no az nokia udela windows phone tak to mozna bude zajimavejsi nez meego aspon ja jsem velice spokojen s WP (odemcene mango) Citovat
kujon106 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Právě dnes \"udělala\" :-) http://www.mobilmania.cz/clanky/predstavujeme-nove-nokie-s-windows-phone/sc-3-a-1317586/default.aspx Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 SE Xperia Mini Pro sme dostali do Ericssonu jako sponzorsky prezentacni darecek Chvili sem ho nosil jako druhej sluzebni mobil, ale nakonec sem ho prodal, protoze ta klavesnica byla na me hnaty mala ... Ako druhy sluzebak mam Nokiu 6300 Nevim si ji vynachvalit, je to takovej navrat zpet, baterka tak 7 dni uplne aktivneho telefonovani, kdyz moc netelefonuju, tak i 12-14 dni Lehky, jednoduchy, silne sluchatko a mikrofon, parada A co hovoris na Sensation Odhliadnuc od rozmerov, ktore mne vyhovuju ... Dokonca by som prijal aj vecsi display ... Citovat
kujon106 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Já jako služební používám 6310i :-) Taky 14 dní standby při rozumném volání. A teď jsem si ještě pro radost koupil 8850. Sensation jsem nerecenzoval a nezkoumal, takže čistě jen jak na mě působí - HTC, takže kvalitní zpracování, super. S-LCD dobrý, ale špička to není. Príma rozlišení. Fotoaparát jako většina HTC, bohužel. Baterka s 1520 mAh tipuju nicmoc. Osobně bych si ho nekoupil (což jakejkoliv telefon s displejem větším než 3,6\"), ale špatná volba to určitě nebude (nebyla). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 V podstate si sa trafil Spracovanie, uplne super, display - uplna pohoda, ale su lepsie, baterka je u mne tak na 1 den aj nieco, ale pouzivam dock, takze mi to je celkom sumak Fotoaparat je na vecer asi tak jak u HD2, ale cez den foti krajsie, ostrejsie a rychlejsie ... Citovat
kujon106 Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Tak ta Xperia mini zatim příjemné překvapení - SMS na tom v landscapu jdou psát naprosto v pohodě (čehož jsem se obával), telefonek je to rychlej, pěknej. Výtky mam pouze k displeji a reproduktoru - čidlo jasu funguje prapodivně, reguluje si vše samo a nelze zakázat. Repro při max hlasitosti u určitejch tónů nepříjemně rezonuje. Naopak oproti Rayi velmi chválim podsvícená senzorová tlačítka. A taky mě vlastně štve, že jak je to tak strašně malý, tak se to blbě loví z kapsy Citovat
kujon106 Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Tak další nectnost - velmi, ale velmi slabý Wi-Fi příjem. Když mam telefon v dlani, tak ani ťuk, jakmile ho ale chytnu za jeden růžek, tak se probere a najde vesele X APček. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 No, my sme sa akurat vcera na koncorocnej porade dozvedeli, ze nam Xperie Mini Pro zoberu, a dostaneme Samsung Galaxy Plus (9100) ... Skoda no ... Citovat
kujon106 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Tak to teda nicmoc Já sem si teďka obstaral tohohle krasavce: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.