Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ta čeština je tam sympatická.Také jsem o tom přemýšlel, ale ty prachy za to nedám. Už jsem si zvykl, že Mařka se mnou gondá po polski a tomu docela rozumím, když jsem se musel učit v mládí ruštinu místo angliny.:grr 3 tisíce bych za to dal, ale ne víc. Stejně počítám, že do dvou let půjde ta cena dolů.:myslim

Odesláno

Přijeli až dodom a instalace cca 45minut.

Angličtina mi dělá problémy a přiznám si to, navíc mě rozčiluje, že auto prodané tady má přece umět česky.

Kdybych to neudělal teď hned po koupi, taky bych si zvykl na angličtinu taky.

A ještě k té ceně, pro pobavení, dneska mi volali, že se spletli a že to má stát víc, jestli to doplatím :D

Odesláno

Nesledoval jsem to detailně, musel jsem zrovna odbíhat k práci, ale

myslím že nastartovat, upgrade softwaru, pak to tahalo data z CD,

cca za 20minut si to řeklo o data CD2 a za dalších 20 bylo hotovo.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nechal bych to francouzsky a machroval bych, že tomu rozumím (což si myslím, že po pár km bych tomu už opravdu rozuměl). Anebo bych to nechal anglicky, což opravdu rozumím. A za ty peníze bych se dlouho opíjel...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojky, můžete mi napsat, jak si dobře nastavit navigaci, abych dojela tam kam potřebuju? Nějak jsem si to celé přeštelovala a včera mi sice ukazovala dálnici, ale kudy jet ne:(. Pokud by to šlo krok za krokem, tak budu ráda, ať nemusím používat Tom Toma, když už ji mám.

Odesláno
:D Tak to vím taky, já myslela, jaký máte zaškrtnutý všechny možnosti v nastavení navigace, tak nějak jsem si s tím hrála, no. Jo, anglina mi nevadí.
Odesláno
Tak to teď z hlavy jen tak nevytlačím:myslim:mad::myslim Naštěstí už mám češtinu.

Nám doma anglina neva, ale nemohl by jsi se zítra na všechna ta zaškrnutí mrknout? Případně mi poslat foto?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...