Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

95% problémů s PC vzniká mezi židlí a klávesnicí.:o:o:D:D:D:D:D:D

Jenom mě neukamenujte.:cool:

Ano, máš pravdu, vzniká. ale ne v tomhle případě. Jestli máš jediný nápad, že i v tomto případě je to mezi židlí a klávesnicí, že bychom to měli prověřit, tak sem s ním. ;)

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

95% problémů s PC vzniká mezi židlí a klávesnicí.:o:o:D:D:D:D:D:D

Jenom mě neukamenujte.:cool:

KAMENY,KAMENY to jsem si taky myslel a když jsem byl v koncích tak jsem si postěžoval TADY a jak je vidět nejsem sám. Už jsem si myslel, že blb jsem jen já.

2 ZILA: Inkaso zaplacené mám, popelnice až mi přijde složenka, mobil platím dneska a ten příspěvek asi taky, protože jen jak jsem zmínil adminům :D:D;) peníze tak jsem se přihlásil jen na 6x.:papa:papa

Odesláno

Mě se to stalo taky. Zaboha se nešlo přihlásit a všechno možný okolo fungovalo bezvadně. Asi po týdnu šílenství jsem na to přišel, kde dělají soudruzi z NDR chybu. Neměl jsem správně napsanou příponu na konci linku. Místo .com jsem tam furt rval .cz:D:D:D

Odesláno

Ok, tak tedy:

A. Je divný, že Vám to nejde 14 dní, od doby nového designu (cca 2. ledna), jsem s prihlasovanim nic nedělal.... Přísahám, čestný pionýrský, můžu doložit výpisem, kdy byl naposledy aktualizovanej soubor login.php :(

B. Prosím, věta Nejde mi to mi moc nepomůže... Skoro vůbec... takže prosím, sice asi až moc polpaticky, ale aspoň mi to něco řekne...

1. Restartujte počítač (ano, chci po Vás restart)

2. Po naběhnutí si pus?te okno exploreru a zadejte adresu

www.peugeot-club.com/peugeot.htm (ano, zkuste tu com doménu)

- zde zadejte vaše heslo a jméno

3. Nyní mě zajímá, co se objeví - objeví se chyba, že je špatné heslo, nebo špatné uživ. jméno nebo se objeví zpátky prázdné přihlašovací okno?

Pokud se Vám objevilo zpátky prázdné přihlašovací okno, přečtěte si tenhle článek

http://www.peugeot-club.com?site=160

a pokud tam rady nepomůžou a bod 3 opět neprojde, tak mi napište.

4. Pokud se místo přihlašovacích oken objevilo Moje, pak máme první starost z krku. Pokud tedy tam to Moje je, tak si klikněte na diskuzi a dejte mi vědět:

- jste přihlášeni na diskuzi? Pokud ano, vše je OK. Pokud ne, tak mi napište...

takže prosím komu to nejde, tak od Vás očekávám cca tohle:

Vaše jméno, Vaše ID (a? Vás rychle najdu), a číslo bodu, který Vám nejde (1až4). Pokud se nedostanete k bodu 2, tak to Vám nepomůžu ;)

Díky.

Odesláno

no jinak Garfield mi uz napsal mail, radost pracovat (screenshoty atd ;) ), ale tam to vypada, ze problem bude jeste jinde (nejaky firewall na ceste, ktery zdrzi pakety atd)....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...