Garfield Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Napsán autorem Bohumil 95% problémů s PC vzniká mezi židlí a klávesnicí.:o:D:D:D:D:D:D Jenom mě neukamenujte. Ano, máš pravdu, vzniká. ale ne v tomhle případě. Jestli máš jediný nápad, že i v tomto případě je to mezi židlí a klávesnicí, že bychom to měli prověřit, tak sem s ním. Citovat
lexa Odesláno 17. březen 2005 Autor Odesláno 17. březen 2005 Napsán autorem Bohumil 95% problémů s PC vzniká mezi židlí a klávesnicí.:o:D:D:D:D:D:D Jenom mě neukamenujte. KAMENY,KAMENY to jsem si taky myslel a když jsem byl v koncích tak jsem si postěžoval TADY a jak je vidět nejsem sám. Už jsem si myslel, že blb jsem jen já. 2 ZILA: Inkaso zaplacené mám, popelnice až mi přijde složenka, mobil platím dneska a ten příspěvek asi taky, protože jen jak jsem zmínil adminům :D;) peníze tak jsem se přihlásil jen na 6x.:papa Citovat
Bohumil Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Mě se to stalo taky. Zaboha se nešlo přihlásit a všechno možný okolo fungovalo bezvadně. Asi po týdnu šílenství jsem na to přišel, kde dělají soudruzi z NDR chybu. Neměl jsem správně napsanou příponu na konci linku. Místo .com jsem tam furt rval .cz:D:D:D Citovat
Guest Ondra Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Ok, tak tedy: A. Je divný, že Vám to nejde 14 dní, od doby nového designu (cca 2. ledna), jsem s prihlasovanim nic nedělal.... Přísahám, čestný pionýrský, můžu doložit výpisem, kdy byl naposledy aktualizovanej soubor login.php B. Prosím, věta Nejde mi to mi moc nepomůže... Skoro vůbec... takže prosím, sice asi až moc polpaticky, ale aspoň mi to něco řekne... 1. Restartujte počítač (ano, chci po Vás restart) 2. Po naběhnutí si pus?te okno exploreru a zadejte adresu www.peugeot-club.com/peugeot.htm (ano, zkuste tu com doménu) - zde zadejte vaše heslo a jméno 3. Nyní mě zajímá, co se objeví - objeví se chyba, že je špatné heslo, nebo špatné uživ. jméno nebo se objeví zpátky prázdné přihlašovací okno? Pokud se Vám objevilo zpátky prázdné přihlašovací okno, přečtěte si tenhle článek http://www.peugeot-club.com?site=160 a pokud tam rady nepomůžou a bod 3 opět neprojde, tak mi napište. 4. Pokud se místo přihlašovacích oken objevilo Moje, pak máme první starost z krku. Pokud tedy tam to Moje je, tak si klikněte na diskuzi a dejte mi vědět: - jste přihlášeni na diskuzi? Pokud ano, vše je OK. Pokud ne, tak mi napište... takže prosím komu to nejde, tak od Vás očekávám cca tohle: Vaše jméno, Vaše ID (a? Vás rychle najdu), a číslo bodu, který Vám nejde (1až4). Pokud se nedostanete k bodu 2, tak to Vám nepomůžu Díky. Citovat
Guest Ondra Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 no jinak Garfield mi uz napsal mail, radost pracovat (screenshoty atd ), ale tam to vypada, ze problem bude jeste jinde (nejaky firewall na ceste, ktery zdrzi pakety atd).... Citovat
lexa Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Blbne to pořád, i když přihlášení jen na 5x.:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.