Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

je zvlastni, ze lide, co na srazy nejezdi, maji psat, co by je zaujalo a pisi v podstate jen to, co uz se konalo a presto je to nenalakalo - pak se asi nekde chyba....

Odesláno

aka ale chyba bude asi v tom žr to třeba bylo na sraze před 3 rokama, kdy třeba takovej Frozz ( s promimutím) nevěděl že vůbec nějakej P-C existuje :)

Odesláno
aka ale chyba bude asi v tom žr to třeba bylo na sraze před 3 rokama, kdy třeba takovej Frozz ( s promimutím) nevěděl že vůbec nějakej P-C existuje :)

CO já s tím mám co společného? Já jsem vyjádřil svůj názor co se líbí mě, je něco špatně? A máš pravdu, před 3 rokama jsem opravdu o žádném PC nevěděl.

Odesláno

Samozrejme ze je stresujuce, ked niekto pride o 45 minut na zraz neskor ked mu do toho nieco skocilo, nakolko chodi do skoly a popritom aj pracuje, zvlast pre starsich ludi, ktory tazko rozdychavaju akukolvek nepresnost a musia mat presnu kontrolu nad vsetkym stoj co stoj :)

Takisto je stresujuce, ked jediny kto to preziva je ten onen starsi pan ...

Odesláno

Ale k teme...

1. Ty co na zraz nechodia, resp boli tak max na jednom, maju vela prispevkov. To berem, len ma mrzi, ze castokrat navrhuju take veci, ktore su na zrazoch bezne, a uz x krat boli v minulosti aplikovane. Takze je to vlastne o tom, ze zaujem je pravdepodobne iba doma za PC.

2. Zoznamovanie, aspom zakladne, na SK zrazoch fungovalo, bol to napad pre CR. Ono sa lahko niekomu povie, treba si prisadnut, a zaradit sa do partie, ale nie kazdy clen, co sedi doma za klavesnicou, ma taku povahu, ze to dokaze. Takych ludi je pokial sa rozhliadneme, väčšina. Možno by bolo zaujimave, tymto ludom nejake zoznamenie, aspom zakladne, garantovať. Myslím, že pre začiatok, bohato stačí to, čo sa dialo bežne na SK zrazoch.

3. Súhlasím s názorom, skúšať nové lokality, a tým lákať ludí, ktorý sa prijdu pozrieť len na sobotu, a snazit sa, aby sa im to zapacilo, aby nabuduce obetovali tech x litru pohonnych hmot, a presunuli sa na sraz, ktory bude dalej.

4. Problem vidim aj v organizacii samotnej, nakolko pribuda len velmi malo novych organizatorov a stary ubudaju ... Je dolezite motivovat novych nadejnych organizatorov, pomoct im spravit ich prvy zraz, podporit ich, aby sa pre tie zrazi nakoniec zapalili. Pametam si casi, ked na vyber, kde a kedy sa bude konat zraz, prisla viac ako 1, dokonca viac ako 2 kandidatky, a ludia si vyberali z lokalit a napriklad i programov ... Dneska je myslim Pe.Tr rad, kdyz prijede aspom ta 1 dna ...

Lebo kludne moze nastat situacia, ked stary organizatory z akehokolvek dovodu nebudu moct, a novy nebudu !!!

Myslim, ze by nebola zla myslienka, spojit buducorocny letny zraz na jeden velky spolocny pre CR aj SK, a dat ho do nejakej novej pohranicnej oblasti ...

Odesláno

treba sprinty na letisti a slalom byl na sraze v kokorine, takze se nebavime o 3 letech zpet, ale o 3 mesicich. Staci si obcas precist programy starsich srazu :)

Odesláno
treba sprinty na letisti a slalom byl na sraze v kokorine, takze se nebavime o 3 letech zpet, ale o 3 mesicich. Staci si obcas precist programy starsich srazu :)

A co jako? Pojedou snad na další sraz úplně ti stejní členové, bez nových tváří? Nějaké aktivity se snad nemůžou opakovat? Myslíš si, že co sraz - to bude x nových aktivit a takhle to bude pořád donekonečna?

Jestli jsem tvůj příspěvek ale špatně pochopil, tak se omlouvám.

Odesláno

osobne mi sprinty pridu ako nezazivna vec, nevidim na tom nic duchaplneho, stale ti isti sa tam predvadzaju kto ma lepsi chiptuning a o tom to cele je... :)

ale keby sa robila casovka na zlozenie prevodovky tak to uz by bolo ine kafe :D

Odesláno

A co jako? Pojedou snad na další sraz úplně ti stejní členové, bez nových tváří? Nějaké aktivity se snad nemůžou opakovat? Myslíš si, že co sraz - to bude x nových aktivit a takhle to bude pořád donekonečna?

Jestli jsem tvůj příspěvek ale špatně pochopil, tak se omlouvám.

Zle si ho pochopil. Hovorime tu o tom, ze ty co neboli este na zrazoch, tu hovoria svoje napady, a ich napady su sprinty na letisti, slalom a podobne - ale tieto navrhy su scestne, nakolko sa bezne na zrazoch praktikuju ...

Odesláno

jj, pochopil, proste je to tak, ze ja nez bych neco vypustil jako napad, tak bych si projel uskutecnene srazy a kandidatku, zabralo by mi to 20 minut a nepsal bych sprinty, slalomy, prezentace prodejcu, brzdu apod., protoze to uz tu bylo.

Preci nebudou jezdit starsi clenove (kterych je na srazu treba 80 vs. novy clenove 10) neustale na letiste :D

Kdyby se to pak melo separovat, tak je pak taky otazka kdo to zaplati. A to je druhy dost podstatny problem.

Dale to jsou navrhy jen pro urcitou skupinu lidi (obavam se, ze lidi s 607 se moc netesi na slalom, stejne tak lide se 106 s objemem motoru 1,1 se netesi na sprinty.

Jak jsem to psal vyse, jsme natolik rozdilni, ze podle mne nema smysl neco rozdelovat do skupinek. Pro organizatora je to strasna spousta prace navic.

Dokazal bych si ovsem predstavit, ze nekdo napise do vlakna srazu nove tema typu nasich grillmasteru. napr. Nasel jsem, ze nedaleko je nekolik bodu geocachingu, pujdu na ne misto orientaku, pridate se nekdo? Nebo, mam vzit petanque, míč na volejbal? Dáme si nohejbal? Ale aby to vymyslel organizator, to opravdu po organizatorech nechtejte.

PS: ve finale to bude tak, ze pro jedno nebude cas pro druhe....

[upravil dne 5/9/2011 11:29 od Scratch]

[upravil dne 5/9/2011 11:31 od Scratch]

Odesláno

nene, to byl jen priklad :), ja treba pesi orientak moc nemusim (pri poslednim v sebetove jsem se ztratil) a nasel hodne km navic. Ne ze by mi to uskodilo, ale presunuju se rad na kolech a pesky tak maximalne od parkoviste na hrad :D. Taky je to videt a musim s tim neco udelat :D

Odesláno

Keš mám akorát v peněžence :D V zásadě je možné zakomponovat i takovouhle srandičku, ale musel by se na tom podílet někdo, kdo tomu holduje, tohle je mimo mě, takže ani nevím, co kde je. Kamarádi občas takhle šílej s gps, když někde jsme, to je jediné, co o tom vím. Já jsem spíš na papírové mapy a max. buzolu, tu bych ale asi taky vynechal, většina lidí ji stejně nemá a neumí použít.

Odesláno

Původně jsem nechtěl do tohoto tématu psát, jelikož se přiznám, že jsem nebyl na žádném srazu P-C. Ať je to z důvodu pracovního, finačního a nebo z jíných vážnějších důvodů. Znám se s pousty členů P-C pouze přes ,,počítač\". Občas se u mě uskuteční komorně-pracovní minisraz, kterého se zůčastní opravdu hrska lidí. Program je jednoduchý : dělá se na autech, přitom se dá káva + pamlsek a hlavně se povídá ovšem možném a nejen o autech. Čas přitom velmi rychle uteče a zažije se spousta srandy a udělá se i nějaká práce.

Dříve jsem pořádal i minisrazy a vím, co to obnáší. Je to o lidech a hlavně o tom, že každý s chutí přiloží ruku k dílu a pak se vše vydaří. Své by mohli napsat Švejk, nemec.cb, mares, Honza406, Chotemicak, Mef a další (omlouvám sem, na koho jsem zapomněl). Mrzí mě, že poslední dobou se mi nepodařilo nic podobného uspořádat. Lokalita je u nás dobrá. Máme tu památky + lodní dopravu, + ZOO + otáčivé hlediště + cyklotrasy a spoustu jiných věcí.

Držím palce Pe.Trovi a zároveň mu přeji pevné nervyny zvládnutí takové masy lidí. A malá poznámka na konec: ,,Nelze se zavděčit lidem všem \".

Odesláno
Keš mám akorát v peněžence :D V zásadě je možné zakomponovat i takovouhle srandičku, ale musel by se na tom podílet někdo, kdo tomu holduje, tohle je mimo mě, takže ani nevím, co kde je. Kamarádi občas takhle šílej s gps, když někde jsme, to je jediné, co o tom vím. Já jsem spíš na papírové mapy a max. buzolu, tu bych ale asi taky vynechal, většina lidí ji stejně nemá a neumí použít.

proto jsem ti psal, že až budeš něco páchat, rád se budu podílet a ohledně těch kešek rád přiložím ruku k dílu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...