The_DoctoR Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Máš u mě obrovskej obdiv a strašně ti fandim, i když tě osobně bohužel neznám. Drž se! Citovat
Pepito Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Ahojte všichni MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA PODPORU :super Tak jsem to zvládnul Sice to nebylo bez komplikací,ale jsem doma a zdráv.Sice je moje diagnóza \"velmi nejistá\",ale já na to prdím a chci žít a užívat si příjemné a bohužel i nepříjemné věci.Ale to patří k životu. V pátek jsem byl na operaci,pak jsem ležel čtyři dny na Jipce kde jsme asi něco chytili,bo jsme všichni tři co jsme tam ležely dostaly nějakou střevní chřipku či co,což způsobilo,že jsem měl neustálé průjmy a teploty.Jednou se mi teplota vyhoupla až na 39,4 což jsem snad ještě v životě neměl. Nyní jsem doma a dobírám antibiotika a snažím se žít jako by se nikdy nic nestalo i když to občas nejde,ale bojuju Citovat
punkac Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Pepito, drž se a nedej tý svini žádnou šanci!!! Jsme tu s tebou! Citovat
Pepito Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 DĚKUJI Včera jsem absolvoval generální zkoušku z maturity,ale protože chodím co půl hodiny \"na velkou\",tak jsem měl obavy jestli to zvládnu,protože se během té zkušební hodiny nesmí opustit učebna,ale vydržel jsem všechny tři hodiny takže super,můžu maturovat Citovat
Pecyn Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Držím pěsti a smekám před tebou. Máš můj obdiv chlape Citovat
Pepito Odesláno 20. říjen 2010 Autor Odesláno 20. říjen 2010 Tak stále ještě bojuji se svěračem Těšil jsem se na to až budu zase po osmi měsících chodit normálně na záchod,ale teď chodím co půl hodiny a už mě to zmáhá Jsem vždycky rád když třeba nejdu celé dvě hodiny,to se aspoň trchu vyspím a svěrač si odpočine,ale doktoři říkali,že se to časem spraví,už aby to bylo Ale v každém případě mě drží v dobré náladě,když si uvědomím,že bych tu už třeba teď nebyl V boha nevěřím,tak si říkám,že to asi tak chtěl osud a jsem za to rád Proto vám všem přeji hlavně zdraví a štěstí,to ostatní je pomíjivé Citovat
Pepito Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Tak jsem byl na ultrazvuku v Olomouci kde mi prohlíželi tlusté,tenké střevo,ledviny a játra a vyšetření dopadlo skvěle-nemám nikde žádné uzliny,ani metastázy,takže je to na dobré cestě Ještě aby se mi srovnalo to časté chození na velkou a budu na tom skoro jako před nemocí Citovat
Pata Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 jupíííí :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Smekám a nepřestávám fandit Citovat
punkac Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 parádní zpráva, držim palce a věřím, že to bude dobré :super:super:super Citovat
Ravel Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Držím palce!!! Teď s tou sviní bojuje naše známá. Takže vidím na vlastní oči co to s člověkem udělá. Už aby ti vědci něco vymysleli Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Děkuji Nechci to zakřiknout,ale už nechodím tak často na \"velkou\" takže je mi líp,ale ještě to stále není ono,ale chce to čas Citovat
Haryk Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 ono se to časem srovná,kámoš měl ten samej problém a stále se mu to prodlužovalo až se ustálil na +- 2až3x denně :papa:papa:super:super Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Už aby to bylo.Občas se to nedá vydržet Já vím že to chce čas.Jak se říká ten vše zahojí :papa Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 Vytahuji toto vlakno z minulosti, bohuzel z velmi smutneho duvodu. Dnes jsem se bohuzel dozvedel, ze Jarda - KDO minuly tyden svuj boj s tou zakernou potvorou prohral, nezbyva nez poprat mu, at se tam nahore ma dobre Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.