Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všichni :papa

MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA PODPORU :super :super :super

Tak jsem to zvládnul :super

Sice to nebylo bez komplikací,ale jsem doma a zdráv.Sice je moje diagnóza \"velmi nejistá\",ale já na to prdím a chci žít a užívat si příjemné a bohužel i nepříjemné věci.Ale to patří k životu.

V pátek jsem byl na operaci,pak jsem ležel čtyři dny na Jipce kde jsme asi něco chytili,bo jsme všichni tři co jsme tam ležely dostaly nějakou střevní chřipku či co,což způsobilo,že jsem měl neustálé průjmy a teploty.Jednou se mi teplota vyhoupla až na 39,4 což jsem snad ještě v životě neměl.

Nyní jsem doma a dobírám antibiotika a snažím se žít jako by se nikdy nic nestalo i když to občas nejde,ale bojuju :super:papa

Odesláno

DĚKUJI :super

Včera jsem absolvoval generální zkoušku z maturity,ale protože chodím co půl hodiny \"na velkou\",tak jsem měl obavy jestli to zvládnu,protože se během té zkušební hodiny nesmí opustit učebna,ale vydržel jsem všechny tři hodiny takže super,můžu maturovat :D

:papa

Odesláno

Tak stále ještě bojuji se svěračem :grr

Těšil jsem se na to až budu zase po osmi měsících chodit normálně na záchod,ale teď chodím co půl hodiny a už mě to zmáhá :grr

Jsem vždycky rád když třeba nejdu celé dvě hodiny,to se aspoň trchu vyspím a svěrač si odpočine,ale doktoři říkali,že se to časem spraví,už aby to bylo :myslim

Ale v každém případě mě drží v dobré náladě,když si uvědomím,že bych tu už třeba teď nebyl :myslim

V boha nevěřím,tak si říkám,že to asi tak chtěl osud a jsem za to rád :)

Proto vám všem přeji hlavně zdraví a štěstí,to ostatní je pomíjivé :D:papa

Odesláno

Tak jsem byl na ultrazvuku v Olomouci kde mi prohlíželi tlusté,tenké střevo,ledviny a játra a vyšetření dopadlo skvěle-nemám nikde žádné uzliny,ani metastázy,takže je to na dobré cestě :super

Ještě aby se mi srovnalo to časté chození na velkou a budu na tom skoro jako před nemocí :myslim:papa

Odesláno

ono se to časem srovná,kámoš měl ten samej problém a stále se mu to prodlužovalo až se ustálil na +- 2až3x denně :papa:papa:papa:super:super

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Vytahuji toto vlakno z minulosti, bohuzel z velmi smutneho duvodu. :(

Dnes jsem se bohuzel dozvedel, ze Jarda - KDO minuly tyden svuj boj s tou zakernou potvorou prohral, nezbyva nez poprat mu, at se tam nahore ma dobre :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...