Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Zdar pozri stranku www.spritmonitor.de zadaj typ auta a mas tam orientačne spotrebu pre daný motor

Dík tak koukám že je to tak že si veme GTI okolo 7l až 10l tak to docela jde když moje 205tka 1.1 si bere nastejno kolem 7l :D

Odesláno
No jo... keď 1.1ku musíš na diaľnici vytáčať až do červeného keď chceš aby vyšla mierne stúpanie... :D:D:D

No po dálnici nejezdím , ale jak řikáš jak je kopec tak to musím rozjet a stejně pada rychlost a pak to nejvíc chlastá to mě pak výjde pak na 7.5l jinak jezdím kolem 7l, ale na 1.1 jede jak das :D

Odesláno

ty 1.1 žerou nějak hodně, jsem čekal že si vemou tak 5

nemá někdo zkušenost, kolik bere dvoulitr? dá se s tim jezdit do 7

koukám na něco pro mladou, tak kdyby se naskytl dobrej kus

Odesláno

Ono hodně záleží kde jezdíš... já jezdím s 1.1 75%město a zbytek okresky. Takže si myslím, že spotřeba 6-6,5l na sto je celkem adekvátní. Když pojedeš dálku, myslím si, že by nebyl problém se pod 6 dostat.

Odesláno

já mám 1.4 v naftě a žere kolem 4,5 l když jezdím klidně , ale když tomu šlapu tak je to až 5,5 l ale víc ne. Je to 1.4HDi necelých 70kw - jede to krásně a někdy mi nestačí ani oktávky a pasati :D

Odesláno
podolak2 : To že by ti nestačila oktávka ani passat..ehm :D...s pašíkem v 1.9tdi sem toho najezdil dost a pochybuju, že by ti nestačil :D ...

fakt nestačí :aut..máme octu 1.9 tdi 2007 (77kw) ale kvuli tomu že je dosti těžká takmer o polovičku tak nemá šanci :D zkoušeli jsme to ..peugeot vyhrává kvůli své malé váze:super

jinak je to chipnutý (od Strakyho) ..a je to dost znát:)...

zkusím udělat video na důkaz ...:roker( u nás na letišti)....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...