.mycTD Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Mam P309 1,9GT(udajne). Ale potreboval bych to nejak overit. Nevite, kde najdu na motoru nejaky kod, nebo neco podle ceho urcim typ? Diky Citovat
Petano Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 stitek je pri pohledu zhora skoro uprostred prostoru kapoty zepredu na bloku motoru ... nebo jak to popsat. kdyz jsem ho poprve hledal tak jsem ho nasel asi za 10s takze neviditelnej rozhodne neni. A proc si myslis ze nemas GT? Citovat
.mycTD Odesláno 13. březen 2005 Autor Odesláno 13. březen 2005 Jo diky, jetam 1CW4A, muze to byt ono?Mam to dva dny a puvodni majitel o tom nic moc nevi. Mysli si, ze by to melo byt XU9J1. Chystam se menit svicky a pod., tak patram, co to vubec je. Je to rv89. Citovat
Petano Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 tak presne to co jsi napsal je cislo motoru typ motoru je to druhy :-) a budou to pravdepodobne tri pismena neco ve smyslu D2A, D2B, DZK ... Da se to zjistit i podle VIN kodu a alikaci na to najdes na hlavnich strankach p-clubu. No a jestli mas XU9J1 tak je to myslim takovy skoro GTi ... akorat nemas kotouce vzadu a nemas trojuhelnikovy ramena a jeste par blbinek rozdilu Jinak jestli to mas dva dny tak hlavne vymen olej, ROZVODY vcetne kladek a prekontroloovat brzdy a pod. ... ty svicky jsou to nejmensi a menil bych je az kdyby neco nefungovalo. Citovat
.mycTD Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 jojo, jeste je tam DDZ. Jako GTi to moc neni, pac krome vstrikovani to ma taky kat a srazenej vykon na 98PS :-( Mmch, nevis kde v Brne sezenu rozvody a kolik to asi kostuje? Brzdy se zdaji ok, prekvapilo me, ze funguje i rucni. Citovat
Hadra Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Já jsem dával rozvod.řemen, kladku, klín. řemen,svíčky, filtr, olej, vzduch filtr a stálo to mám pocit 3,5 tis.Posléze destičky a prasátko a to bylo asi 1,5tis.Zas taková hrůza to není. Citovat
Petano Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Ty rozvody staly me asi 3,5 tisice vcetne kladek a prace (nebo to bylo bez prace? nevim ale nejaka silena palka to neni) Jinak sam si ty rozvody rozhodne nedelej. Usetris petikilo a znicis si celej motor No a k tomu motoru, bud rad ze nemas silnejsi. To auto je i tak docela silny ale hlavne ty brzdy to nemuseji zvladnout a celkem rychle se prehreji Citovat
.mycTD Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 ok, diky za rady. Mas nejakej tip, kde to provedou? Nebo obecne, kde v Brne nahradni dily? Citovat
kovi Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Čus. Ten motor Nebude mít XU9J1, ale XU9M. Jednobodovka ne. Těch 98kW bych chtěl vidět. Mám to samý a má to 80kW:papa Citovat
Fusion Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Na DDZ - Svíčky (výrobce a typ): Champion C9YCX Citovat
Petano Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 On ma taky 80kW a melo by to byt DDZ XU9M Jinak, ja uz kupuju dily jenom velice vyjimecne. Jelikoz frantik montuje dily do auta podle toho jak se v noci vyspal tak radsi nech koupi dilu tam kde to budes servisovat. Navic kdyz ten dil budes mit od nich tak bude s nejvetsi pravdepodobnosti levnejsi nez bys ho koupil sam .. nebo to vyjde skoro sul nul Se servisama v Brne je to celkem tezky nicmene urcite nejezdi do servisu na peugeoty ktery je vedle plavecaku za luzankama jak tam ted postavili novej interpsar ... ti jsou fakt strasni. Muzes zkusit treba Citen na hybesove ale nemam s tim zkusenosti. Ja jezdim do bosonoh na ulici zajezdni jsou v garazi takovi dva typci a jsou dobri nemuzu si stezovat. Akorat neudelaji nic elektrickyho (coz v pripade meho auta vubec neva ale u tebe uz jo). Citovat
.mycTD Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 psal jsem 89PS, ne 89kW. Prave proto, ze to kazdej zpochybnuje, se snazim dopatrat, co to vlastne je. Cim se lisi 9J1 od JM? Karburator jsem tam nikde nevidel. Citovat
.mycTD Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 to je ten motor eee, nejde mi sem obrazek :-( [Editován dne 14/3/05 .mycTD] Citovat
kovi Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Sorry překoukl jsem se. PS jsou koníci. A DDZ jich má 108PS. Aspon u 405ky. Citovat
Fusion Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 PEUGEOT - 309 - 1.9 - XU9M (DDZ) Palivový systém (výrobce a typ) Solex Fenix 1B PEUGEOT - 309 - 1.9 GTI - XU9J1 Palivový systém (výrobce a typ) Bosch LU2 Jetronic uložit obrázek - pravej klik a uložit Souhlas s Petanem s tim servisem u Carrefouru, nikdy vic. Já teďka dávám auto do mimobrněnských servisů... Citovat
.mycTD Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 3.pokus o obrazek... kdyz mi nekdo poradi jak, tak sem dam foto toho motoru :-) [Editován dne 14/3/05 .mycTD] Citovat
Fusion Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 obrázek musí být někde na webu (třeba uploadovanej semka na klub... pak při psaní příspěvku klikneš na žlutou ikonku s horama.. tam zadáš www adresu... pak náhled příspěvku (zkusit jestli se povedlo) a pak napsat odpověď. Citovat
Petano Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Hezkej motor ... ten jednobod vstrik vypada spis jako karbec :-) resp. se to skoro nelisi Jinak proc to vlastne resis? Motor jede pomalu? :-) Jinak to co mas napsany za pismenka na zadnim vyku zas tak moc nekoresponduje s tim co mas po kapotou ... rozumej ze GT se delaly asi se trema motorama GTi dokonce se ctyrma nebo peti. Citovat
.mycTD Odesláno 15. březen 2005 Autor Odesláno 15. březen 2005 Ja to az tak moc neresim. Jen mi prijde trapny, nevedet , co mam za auto :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.