dovla Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Čaká ma výmena chladiacej zmesi na mojom 5 ročnom Partnerovi 1,6/16V .Nie že by sa mi chcelo, ale pred nedávnom mi praskla plastová zátka na odvzdušňovaní a vytieklo mi značné množstvo zmesi,tak som zatial doplnil iba destilku. Ak niekto viete,kde sa nachádza vypúštacia skrutka na bloku motora,budem vďačný za každú radu. [upravil dne 26/8/11 09:10 od dovla] Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 se šroubem na bloku nehýbej,může se stát,že ho zalomíš...,navíc ho není třeba povolovat--při výměně chlad. kapaliny stačí vypustit vodu spodní hadicí na chladiči (myslím že plast. šroub na vypouštění na chladiči nemáš-podívej se) a párkrát propláchnout systém vodou, potom napustit koncentrovanou chlad. kapalinu,odvzdušnit na hadici topení a na komoře termostatu a je to všechno [upravil dne 26/8/11 12:54 od ozzy56] Citovat
dovla Odesláno 28. srpen 2011 Autor Odesláno 28. srpen 2011 Ozzy56 asi máš aj pravdu. A ešte jedna vec , neviete niekto kde je u Partnera umiestnený peľový filter? Auto som kúpil už z druhej ruky a nie som si istý,či bol už niekedy vymenený. Tak by som ho rád skontroloval. Citovat
t.rozhon Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 v prostoru hohou spolujezdce, odstraň kobereček, vyšoupni plast a pak ho uvidíš, tom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.