pek Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Mám 406 a minulý týden mi jeden šikula zbořil celý levý bok. Potřeboval bych nějaké reference na servis v Praze, kde dělají kvalitní karosářskou práci. Dík za každou radu. Citovat
Kurt Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Napsán autorem pek Mám 406 a minulý týden mi jeden šikula zbořil celý levý bok. Potřeboval bych nějaké reference na servis v Praze, kde dělají kvalitní karosářskou práci. Dík za každou radu. http://www.autovasenda.cz/ Citovat
-=Michal=- Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Napsán autorem pek Mám 406 a minulý týden mi jeden šikula zbořil celý levý bok. Potřeboval bych nějaké reference na servis v Praze, kde dělají kvalitní karosářskou práci. Dík za každou radu. Konečně mohu někomu kvalifikovaně pomoci :D Kámoš má vlastní karosářskou dílnu, nejmodernější techniku a hlavně šikovný ruce. Specializuje se na \"sešrotovanost\" všeho druhu. Karosárnu má v Řepích, kdyžtak se mi ozvi. Ručím za něj [Editován dne 11/3/05 -=Michal=-] Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Napsán autorem -=Michal=- Napsán autorem pek Mám 406 a minulý týden mi jeden šikula zbořil celý levý bok. Potřeboval bych nějaké reference na servis v Praze, kde dělají kvalitní karosářskou práci. Dík za každou radu. Konečně mohu někomu kvalifikovaně pomoci :D Kámoš má vlastní karosářskou dílnu, nejmodernější techniku a hlavně šikovný ruce. Specializuje se na \"sešrotovanost\" všeho druhu. Karosárnu má v Řepích, kdyžtak se mi ozvi. Ručím za něj [Editován dne 11/3/05 -=Michal=-] Kdyz jsme u toho, kolik by stalo zakytovani a prestrikani, nalakovani predniho blatniku a ridicovych dveri na P405. Jsou jen skrabnute a lejce promackle od nedani prednosti Klidne mi piste do mailu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.