Lord Back Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 Zdravím lidičky mam problém s kontrolkou diagnostiky stavá se mi cca každejch 50Km že se mi rozsvítí kontrolka autodiagnostiky motor přestane táhnout a tak za pět vteřin zase zhasne a táhne to dál. Dřív mi to přesně tohle udělalo když jsem jel pod plynem a ťuknul jsem o brzdovej pedál tak to udělalo to samé ale teď už to na ten pedál nedělá. Neřešil to tu už někdo? Citovat
comm Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 Skontroluj snimac na brzdovom pedale popripade riadne nastavit. Bo mne presne toto robilo ako popisujes. Citovat
Lord Back Odesláno 23. srpen 2011 Autor Odesláno 23. srpen 2011 mají dovolenou budou až příští týden Citovat
106sťák Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 mě se občas rozsvítila tahle kontrolka a pak mi to taky netáhlo...měl sem totálně zanesenej palivák od výměny je pokoj;) Citovat
Lord Back Odesláno 28. srpen 2011 Autor Odesláno 28. srpen 2011 Tak jsem dneska zjistil k tomu všemu divnou věc. Dneska jsem nechal auto nastartovaný před benzínkou a šel jsem koupit cíga vracím se a koukám že mi svítí tak na půl třetí brzdové světlo tak jsem požádal obsluhu ať mi šlápne na brzdu a ono ejhle to třetí brzdové světlo se rozsvítilo úplně ale ty ostatní ani jedno já si myslím že to má spojitost s tou kontrolkou se kterou mi chcípá motor protože to dřív udělalo to samí když jsem pod plynem šlápnul brzdu a teď mi to neudělá co vy na to ? Citovat
Lord Back Odesláno 28. srpen 2011 Autor Odesláno 28. srpen 2011 ajaj to je pěkny ale jinak všechno funguje to asi zase něco někde uhnilo Citovat
Lord Back Odesláno 29. srpen 2011 Autor Odesláno 29. srpen 2011 Věřte či ne ale mohla za to dvou vláknová žárovka v pravém světle u které prasklo vlákno a to vlákno vlítlo do toho druhého co je jako obrys a tím jak jsem svítil tak jsem asi posílal slabej proud do brzdovek a tím ta chyba a to ještě vevnitř tý žárovky to jiskřilo takže menší díza hlavně že je to opraveno a že to maká Citovat
106sťák Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Tento problém se mi stal taky když sem všera jel s kámošema do prahy,jel sem s plným autem cca 130-140 a kontrolka K mi jen problikla ale asi 3x nevíte čím by to mohlo být?zdá se mi že to bylo tím když sem to hnal když sem dal nohu z plynu tak zhasla,naposledy když mi svítila tak sem měl zanesenej palivák,že by to chtělo zase výměnu paliváku? Citovat
DuFyS Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Taky mi problikala kontrolka motoru. Dostal jsem radu protáhnout motor... tak jsem jel pár minut dve kila po dálnici a ted mám pokoj. Diagnostika nic nehlásila. Sám to nechápu :-( Citovat
106sťák Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 práve když to protáhnu tak mi tak na přístrojovce blikne... Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 zkusit pichnout na diag, treba tam bude nejaka chyba ulozena, jinak je to jen hadani z kristalove koule, tech cidel, ktery muzou rozsvitit MIL je tam vic Citovat
106sťák Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Zdravím tak se mi dnes stala věc,která mě teda vyděsila jak .... dnes sem jel do autokelly pro palivový filtr a těsnění pod víko,vše v porádku...jedu zpět předjíždím auto asi na 4ku do 110km/h a rozsvítila se mi kontrolka K,ale nezhasla...a všiml sem si že to najednou moc netáhlo a hlavně jak to klapalo,jak traktor,oleje mám dost,tak to zadřený není,tak sem stím dojel do garaže a vyměnil sem si filtr a to těsnění a zkusil sem nastartovat a v poho zase klidnej chod,tak sem si ulevil a když sem jel zpět domu tak mi jen 2x za sebou blikla ta kontrolka K. přiznám se že tam dobu leju tu bio naftu,esli to není tím,že se mi to zas...lo v motoru... zkusím aspon pul nádrže kvalitní nafty a uvidím co to bude dělat... Citovat
Butrus Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Zkus tu normalni naftu. Pamatuju si, ze dost lidi kdysi nadavali na bionaftu, ze nejaka jeji prisada zpusobuje bobtnani gumovych dilu a tesneni v palivove soustave a z toho vznikaly problemy. Ale uz je to davno, bylo to nekdy v 90. letech, kdyz vsichni dopravci okolo meli akorat tak Avie. Ber to s rezervou, dneska uz je to mozna uplne jinak. Jen me to napadlo, kdyz jsi napsal o bionafte. Jsem \"benzinovej\", diesla jsem nikdy nemel. [upravil dne 9/1/12 17:06 od Butrus] Citovat
106sťák Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 ted sem byl v mekáči...a tak sem to zkusil projet a v pohodě nic to neděla...ale ted tam budu chvili dávat normální naftu Citovat
106sťák Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tyjo tak se mi to projevilo zase...jen sem za to víc vzal a kontrolka K začala problikávat a pak svítila porád a slyšel sem jak při tom rozsvícení kontrolky měl motor hned cvakavej zvuk... asi fakt zkusím tu dialízu;) ale kdyby ještě měl někdo nějakej nápad prosím hned sem sním... Citovat
crazybiker Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Neviem o ake cerpadlo sa jedna... Moze to byt viac menej v cerpadlu.Nema to nahodou nejaky soleoidny ventil predstreku ci neco podobne??? To zvykava robit, nudzovy rezim a klope jak traktor.... Citovat
106sťák Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 ježiš tak tomu nerozumím,čerpadlo mám bosch:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.