Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Ferry

ale pocitam ze neprijede sama, ale se svym manzelem ;):D Marline budes si muset privezt svoji slecnu ;)

Klara tu nebude, takze asi ne, ale vezmu s sebou Zdenka :D

Odesláno

Kluci vy jste z toho nějaký vyplesklí, nepopírám že to bude asi poprvé co přijede na sraz jako člen klubu holka, ale aby se nelekla až se na ni sesypete :D:D:D

Jinak zdravim netopyrku :papa:papa

Odesláno

Tazmanský čertíku, hojky taky zdravím... teď už je skoro jisté věc, že do srazu 309ka ještě zdravá nebude, ale začínám se těšit, takže dojedu MHD... příp. s mojí polovičkou její 406kou :papa

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Kluci vy jste z toho nějaký vyplesklí, nepopírám že to bude asi poprvé co přijede na sraz jako člen klubu holka, ale aby se nelekla až se na ni sesypete :D:D:D

Jinak zdravim netopyrku :papa:papa

Martina je taky clenka a srazu se poctive ucastni a ze by to byl kluk, to sem si za ty leta jeste nevsiml :-))

Odesláno

Yeeees - konečně mi to taky vyjde (nesmí do toho nic ku..a vlízt) - takže já tam taky nebudu chybět, ale budu potřebovat menší navigaci:) - nebo radši vyrazim o hoďku dřív...:D

Odesláno

Tak jsem se na to tak těšil, že to uslyšel nějakej virus, kterej mi začal řádit v krku. Takže bohužel, misto do Prahy, jedu do postele. Tak se tam mějte pěkně a pozdravujte novou 607. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...