Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Viděl jsem v bazaru tohle auto - jak fungujou ty sedačky v kufru? Jsou demontovávací? A netrvá to půl dne?Dá se pak kufr zakrýt platem jako u pětimístné 406 break?Podle velikosti místa na nohy předpokládám že ty dvě místa jsou tak pro děti, ale to by mi občas stačilo.(představa autosedačky v kufru...) :-)

Odesláno

Svagr to ma v Passatu a ty sedacky jsou fakt tak pro deti :) Jak rychle jsou demontovatelny nemam tuseni.

Ale byt tema detma tak asi celou cestu zvracim, brrr :D :D

Odesláno

Sorry - ja zadne auto nevidim :D

Jinak si nedokazu predstavit, ze sedim vzadu v kombiku - uz v sedanu na zadnich sedackach je to diky naprave dost \"mekke\" - takze sedet na, nebo dokonce az za napravou?

Jak rika Ferry - bych asi celou cestu zvracel :D

Odesláno

Ja to mám sedmimístný. Ty sedačky jsou hned pod deklem na pantu a jde to rychle, vlastně to jenom vyklopíš a zacvakneš do zamku, je to obřený o zadní sedadla. Navíc tam je na dveřích roletka a jakási klika neboli tlačítko pro otevření ze vnitř. Sedí se na tom super, ze spodu je sí?ovina polstrovaná. V kufru je dost místa. Pro děti super. Má to i sví bezpečnostní pásy.

Odesláno

Braska o vikendu \"dotahl\" Lagunu \"kombi\" z nemecka -- teprve u ni jsem videl, jak tam ty sedacky jsou.

2 jezkovi oci:

Jsou tam proti smeru jizdy -- tak to bych nezvracel - blil bych jak po poradne oslave :(

Chudaci deti - pokud s nimi najedes do zatacky tak v devadesatce .. Fuj, cistit bych to nechtel :P

Odesláno

Marek 406 - díky za odpověď, konečně někdo, kdo ten autobus i vlastní, a né jen vyprávět, že brácha ho viděl.

Vypadá to na pohodový autíčko. Ale zatím nevím, do čeho půjdu, mám dítě jen jedno - 3 měsíce. :-)

Už žvatlá, tak jí zkouším učit slovo Peugeot - zatím nic. Jen samé a, e, grrr a ohó.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...