reboot Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Viděl jsem v bazaru tohle auto - jak fungujou ty sedačky v kufru? Jsou demontovávací? A netrvá to půl dne?Dá se pak kufr zakrýt platem jako u pětimístné 406 break?Podle velikosti místa na nohy předpokládám že ty dvě místa jsou tak pro děti, ale to by mi občas stačilo.(představa autosedačky v kufru...) :-) Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Svagr to ma v Passatu a ty sedacky jsou fakt tak pro deti Jak rychle jsou demontovatelny nemam tuseni. Ale byt tema detma tak asi celou cestu zvracim, brrr :D Citovat
Sepp Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Sorry - ja zadne auto nevidim Jinak si nedokazu predstavit, ze sedim vzadu v kombiku - uz v sedanu na zadnich sedackach je to diky naprave dost \"mekke\" - takze sedet na, nebo dokonce az za napravou? Jak rika Ferry - bych asi celou cestu zvracel Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 2 Sepp. A v autobuse za zadní nápravou taky zvracíš? Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Stáhni si manuál pro 406ku a tam je to popsaný. Vyndání a zandání pod podlahu by podle toho neměl trvat déle jak 10 minut. [Editován dne 10/3/05 Dave_k] Citovat
marek 406 Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Ja to mám sedmimístný. Ty sedačky jsou hned pod deklem na pantu a jde to rychle, vlastně to jenom vyklopíš a zacvakneš do zamku, je to obřený o zadní sedadla. Navíc tam je na dveřích roletka a jakási klika neboli tlačítko pro otevření ze vnitř. Sedí se na tom super, ze spodu je sí?ovina polstrovaná. V kufru je dost místa. Pro děti super. Má to i sví bezpečnostní pásy. Citovat
Sepp Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Braska o vikendu \"dotahl\" Lagunu \"kombi\" z nemecka -- teprve u ni jsem videl, jak tam ty sedacky jsou. 2 jezkovi oci: Jsou tam proti smeru jizdy -- tak to bych nezvracel - blil bych jak po poradne oslave Chudaci deti - pokud s nimi najedes do zatacky tak v devadesatce .. Fuj, cistit bych to nechtel Citovat
Operator Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Třeba by se dalo odmontovat to zadní víko, aby to děcka házely rovnou z vozu... :D Citovat
reboot Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 Marek 406 - díky za odpověď, konečně někdo, kdo ten autobus i vlastní, a né jen vyprávět, že brácha ho viděl. Vypadá to na pohodový autíčko. Ale zatím nevím, do čeho půjdu, mám dítě jen jedno - 3 měsíce. :-) Už žvatlá, tak jí zkouším učit slovo Peugeot - zatím nic. Jen samé a, e, grrr a ohó. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.