Brizan Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Podle SB by vše co je přidělané na skle stálo 4880,-Kč Takže na vrakovišti tak 2000,- max Citovat
Qcko Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Mne zadny stierac nefungoal vobec ked som auto kupil, oprava ma nestala moc, da sa povedat ze som to cele komplet rozobral (najprv som si overil ci normalne funguje motorcek - otvorit sklo, zacvaknut zamok nech si mysli ze je zavrete a potom normalne zapnut, ak pekne cikluje hore dole, tak pohoda), riadne som rozhybal tu cast ktora je pripevnena na skle (bol to masaker ), vymenil som ramienko za nove a stierac frci bez problemov Demontaz zaberie asi 10 minut, pri tej prilezitosti som hned vymenil aj ten mikrospinac na otvorenie skla Citovat
Simako Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 čauky, mám problém se zadním stěračem, když ho zapnu nic se neděje třeba i 5 minut... občas pomůže zapnutí ostřikovače, pak stěrač pomalinku setře a funguje normálně. když ho pak zapnu po deseti minutách nebo vypnu klíček a znovu zapnu tak opět nějakou dobu nefunguje pak zase pomalu setře a vše běží jak má. vrchní část na skle neni zarezlá chodí uplně volně... spíš mi to přijde jak něco s elektrikou nesetkal se s tím někdo? dík moc vyřešeno byl to motorek.....vyčistily se uhlíky, obrousil a vyčistil komutátor vše znovu namazalo a frčí jak novej. Citovat
Joozino Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 no ja som mal ten problem, ze sa ten klb co je na skle, tak mi vyschol po case, a potom ked som zapol zadny stierac tak mi zlomilo stierac, lebo ten klb bol uplne suchy..pravdepodobne sa tam dostala voda a vysusilo sa to..uz raz som to mal rozobrane a dal som tam vazelinu, vsetko fungovalo ale casom to vyschlo, tak som sa nasral a dal som stierac dole, a nepouzivam ho, tak som chcel vediet co by to stálo..ale je to hodne penazi..tak sa asi na to aj vykaslem Citovat
cvrlo Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 joozino, to chce údržbu;) ja to pravidelne prestreknem grafitovým sprayom a chodí to krásne ľahko... Citovat
Joozino Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 ono mi to islo ked som ho kupil, len som nevedel, ze to vyschne..a potom to ruplo, a bolo.. Citovat
chuck11 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 joozino, to chce údržbu;) ja to pravidelne prestreknem grafitovým sprayom a chodí to krásne ľahko... nechceš tu dát foto s návodem kde přesně stříkat ten grafit Citovat
cvrlo Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 otvorím okno, do mechanizmu streknem spray (ja s trubičkou pre presnú aplikáciu), ručne pohýbem so stieračom a je to... zatiaľ to funguje bez problémov, stierač chodí úplne ľahko Citovat
rhinos Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 trosku jsem to prostrikal ale zatim bez efektu. Takze bych potreboval radu co ted...mam to ve stavu viz foto. Ted bych asi mel stahnout to raminko sterace?ale ani se to nehne a bojim se ze rozbiju zadni okynko kdyz to prezenu... Citovat
R.Carson Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Já měl celou mechaniku zarezlou, že ramínko stěrače nešlo dolů, bohužel prasklo, ale dá se koupit orig. v Peugeotu, myslím, že jsem za něj dal 700,-Kč. Na osičce však zůstane ozubený rkoužek z ramínka, ten jsem odřezal a konečně celý mechanismus sundal. Už mi nešel rozhýbat, tak jsem na vrakáči koupil za 300,-Kč jiný, řádně ho promazal a teď maká bez problémů. Chce to ale časem promáznout, aby jsi za chvíli neopakoval celou procedůru znovu. Citovat
tomik1987 Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 krásne krásne to všetko treba aj mne riešiť stierač je rozhýbaný len ked bol zaseknutý tak sa stalo asi niečo s motorčekom. nevráti ho do pôvodnej polohy . a ani nedokáže zotrieť celú plochu skla. Citovat
tomik1987 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 no tak ja sa snažím zložiť celý mechanizmus dole. tá matka nejde povoliť kusok išla ale teraz sa mi točí už len ľahko. stierač . všetko išlo v pohode len toto mi robí problém. Citovat
tomik1987 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 tak mechanizmus sa mi podarilo celý zložiť. tu je dôvod prečo sa mi matka krútila (bola odtrhnuta) čo teraz s tým ? prikladám aj foto. Citovat
kukikuk Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Tak sem matku odvrtal dle navodu ale bohužel se me utrhla i s tim zavitem, tak ze budu potrebovat cely ten mechanizmus co olada sterac, nevite kolik to stoji nove? popřípadě kde to sezenu? Prodava zde na foru někdo 407 sw na dily? Citovat
vosak2004 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 [upravil dne 6/4/14 11:06 od vosak2004] Citovat
vosak2004 Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 trosku jsem to prostrikal ale zatim bez efektu. Takze bych potreboval radu co ted...mam to ve stavu viz foto. Ted bych asi mel stahnout to raminko sterace?ale ani se to nehne a bojim se ze rozbiju zadni okynko kdyz to prezenu... Ahoj, jak jsi sundal tu plastovou krytku? Mě se podařilo ji naprasknout a nechci ji zbytečně dodělat. Nevíš jestli se dá koupit samostatně? Dík za odpověď [upravil dne 9/4/14 19:43 od vosak2004] Citovat
rhinos Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 me sla sundat uplne normalne...mozna to uz nekdo sundaval.Podle me ze spodu jsou nejake zajistovaci \"zoubky\".V mem pripade uz asi vylomene Citovat
vosak2004 Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Myslíš že to tam je jen nacvaklé a uvolní se to nožem nebo šroubovákem do mezery? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.