PouLa Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Zdravím vás, dnes jsem se byl zeptat v Peugeotu na kolik by vyšlo nalakování pátých dveří protože mi to začíná pomalu reznout a přetírání přestává pomalu pomáhat..a bylo mi řečeno , že by to vyšlo na necelých 8-9 tisíc což mi přijde celkem drahé. Nemáte někdo přehled nebo nenechával ste si někdo dělat pátý dveře? a když tak za kolik. Ještě bych se chtěl zeptat zda nevíte orientačně cenu za nalakování takovéhoto křidla Děkuji za odpovědi Citovat
Bronak Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 zadní dveře počítej tak do 2 000 Kč záleží jaký lakýrník a pokud ti to rezne tak vyndat sklo a opravit rozhodně ho tam nenechávej za 1 rok po laku se ti to tam oběví znova. Kdyžtak můj kamarád to vyndá a vrátí za 800 Kč Citovat
PouLa Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 no mě řekli 5 tisic nalakovat a 2 za vyndani..odkud si Bronaku Citovat
Šalda Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Dveře cca 2 000.- lakování + práce, pokud musí dát ven sklo, tak počítej min. 5 000.- Citovat
PouLa Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 jj sklo musi jit ven pac uz asi venku bylo a dali ho tam blbe a dotyka se v tech mistech kde to prorezava Citovat
ChouLu Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 pod tim sklem to pak doporucuji vymazat silikonem kdyz bude venku voda se tam pak neudrzi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.