sharpers Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Zdravím kolegy peugeotáky, segra se kouká po autíčku, vyhlídli sme si 206ku ale v nich se extra nevyznám tak mě jen zajímalo jak je natom motor 1.1 45kw. Výkon nepotřebuje, ale zajímá nás jak je natom se spotřebou a spolehlivostí, popř nároky na udržbu. jinak auto máme vyhlídnuté 206 1.1 45kw, rv 2001, seda metaliza, airbag, predni el.okna, radio, servo, abs, central, najete 100k km auto je koupene v CR, ted druhy majitel ktery to koupil od peugeotu kde to meli vracene z operativniho leasingu. Ma to udelane rozvody, repas starteru, nova baterka, nove pneu, minuly rok repas zadni napravy, novy vyfuk, ke vsemu ma doklady, vsechno delali u peugeotu v ostrave. chce zato 59tis...auto sem byl ohlidnout a vypada super...co mysíte ? Citovat
Bohumil Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Máme 206 1,1 tři roky a plná spokojenost. Není to žádný atlet, ale na normální ježdění to stačí. Spotřeba malá, jen měníme olej. Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Kamarád má v rodině 206 1.1 od roku 2002 (kupovaná nová) a jediné co musel opravovat byla torzka na zadní nápravě a nedávno mu zlobilo chlazení kvůli špatnému čidlu a sahaře. Jinak žádné problémy. Jezdí i do 6 litrů a ten motor na běžné ježdění naprosto stačí. Je to celkem svižné i na ten výkon. [upravil dne 16/8/11 od Džůny] Citovat
JuloI Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 ja mam 1,1. ako bolo pisane, sportiak to nieje Ale na normalnu jazdu to staci. Motor dobre taha az do 6000 otacok, takze to kompenzuje nizky vykon... S autom som nemal ziadny problem. akurat bolo menene rameno pr. napravy. Citovat
Bronak Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Máme 206 od roku 99, co mohu autu vyčíst tak zadní náprava odchází kolem 130 000 Km, ale není to pravidlo ! dělá se repas který stojí kolem 7 000 Kč. Dále auto trpí na přední čepy a jelikož je čep součást ramene tak se mění celé, záleží kde se s autem jezdí ( děravé silnice,) Motor motory 1.1 občas klepají na klice, může a taky nemusí, mě začal klepat při 120 000 km, většina mechaniků to ale nechává je to prý u tohoto motoru normální jev a nic to prý nedělá. Jinak pozor 5 dveře pod sklem v té spáře na levé straně některé kufry do roku 2001 rezly,výrobní vada né všechny ale mrknul bych na to jestli to už není opravované. Jinak spotřeba dobrá dá se jezdit kolem 6 litrů město. Motor 1.1 na svůj obsah je velice živý. Za celou odbu nás auto nikde nenechalo. Karoserie pozink takže auto nikde nerezne. Citovat
Tommy002 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Doporučuju vybírat ročníky 2002 a dále (resp. ty s MUX rozvodem elektriky)... Poznáš to podle toho, že vevnitř jsou kulatý páčky (ne hranatý). Jinak záleží kus od kusu...Já jsem se svým velmi spokojen, jediný co jsem měnil od roku 2005 (nové vozidlo) byl chladič (v záruční době). Spotřeba 6 - 7,5l (vyšší číslo je myšleno ve městě a při rychlostech 130+). Citovat
sharpers Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 tady tohle je 2001 , packy sem si nevsiml, jde tam taky o cenu a puvod...tohle ma fakt jistej puvod a ode vseho papiry, doklady apod...to ma dneska malo aut za dobrou cenu Citovat
ChouLu Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 1.1 mame v rodine 4,5 roku posledni rok uz je jen moje Auticko to vubec neni vubec spatny a pro segru urcite vyborny investice do toho nejsou nejake extra Mam najeto 160 tisic a stale vyborne opravy: 140k - vymena zadni napravy - 7 tis 145k - vymena remenů - cca 1500 150k - vymena vstriku - vc. diag a prace 5 tisic 155k- vymena prednich ramen - 5 tisic a pak takove ty drobnosti jako vyfukove potrubí vc. koncoveho dilu. nesel mi motor na sahare.. zadrene lozisko,tak rozebrat a od te doby funguje (2 roky) Ted se mi akorat posledni mesice ztraci malicko olej ale je videt na bloku motoru,takze to vypada na tesneni Musim zatukat, nikde me zatim ani nikoho v rodine nenechalo a doufam ze to tak dal bude akorat je hlucnejsi na dalnici,ale na to se necha zvyknout a tech 150 se s nim taky necha jet jinak samozrejme kazdy rok udrzba - olej, filtry Citovat
mblcz Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 měl jsem 3-dv 1.1. Byl jsem s ní v německu u francouzkých hracic a taky jsem dojel. Měnil jsem jen kvůli počtu dveří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.