xyxo Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Tak nadisiel cas na vymenu chladica na majej 605. Zohnal som ojazdeny, ale vo vybornom stave. Ked som ho pozeral vyzeral ako povodny, zial je iny - inak usporiadane vyvody na hadice. (Ked som ho kupoval nemohol som ho poravnat s orig. v aute - to bolo uz v servise). Mam verziu s klimou (3 chladice za sebou) Vsade mi tvrdili, ze existuju len dve verzie (s klimou, bez klimy). Plati to, ci sa rozlisuju este aj podla rocnika pripadne niecoho ineho? Citovat
Fusion Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 možná ročník, to nevím jistě ale na 90% se byly jiný benzíny a diesely, možná i podle motoru. 2.0l a 3.0l budou mít jinačí... ale to jen odhaduju... Citovat
Petr605 Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Podle tohoto odkazu: http://www.autobenex.cz/katalog/autochladice/htm/0324.html se dokonce ani nedělí podle toho jestli má klimu, nebo nemá. Dělí se to tam jenom podle roku výroby. Hovoříme zde pouze o 2.1TD. Citovat
rimmer Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 jj..deli se na novy a stary model (do 94 a od 95 roku), tak samo i chladic klimatizace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.