Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim prosil bych o radu nebo nakej typ proč z ničeho nic přestal jet.Jako jede ale nejde přidfat plin huli ne černy ale takovej bilej dym.Nic nezarachotilo ani nic neklepe.Zorvody jsem kontroloval a ty sedi.žeby čerpadlo?nebo jednotka??Diky za každou radu a at se daři

Odesláno

Ano jsou poctivě zkontrolovany vče bylo zaaretovane a vše sedělo.Zkoušel jsem to nastartovat a se nv tom houpe a převaluje vypada to že to snad jede na jeden valec.Zkoušel jsem i oddělat (asi řidici jednotku) a vubec to nereagovalo.zkusim ty tlaky přeměřit a pak už jedině čerpadlo.

Odesláno

Čerpadlo to asi nebude, ten bílý kouř je nespálená nafta, takže čerpadlo vstřikuje, ale nafta nehoří. Změř ty tlaky, může být třeba prostřelené těsnění mezi dvěma válci, nebo i prasklý či propálený píst.

Odesláno

TDi nebo TD ????

No z niceho nic je divne.

Skocit to nemohlo cerpadlo se nerozpadlo.....

Zkus nastavit teda cerpadlo ............. PRESNE 11 stupnu.

Ale asi to vypada na hlavici v tom cerpadle.

No zkus nastavit a dej vedet.

Odesláno

No v tp.je 2,5td ale do čerpadla naka elektronika vede.Kousek vedle motoru je i naka řidici jednotka nevim naco ale když jsem ji odpojil tak to vubec nereagovalo.Nevim jak tech jedenact stupnu nastavit.Nastavoval jsem akurat rozvody a ty byly zaaretovane tak jak to ma byt a furt stejny,pak jsem ještě přidaval fora na čerpadle a ubiral ale nepomohlo.Ještě motor trochu reagoval na to(mam na přivodove hadici balonek)když jsem ten balobek mačkal a nasilim tam tlačil naftu to se trochu uklidnoval ale furt špatne.

Odesláno

No nastavit se to musi stroboskopem,ale napada mne ted ze kdyz motor nebezi pravidelne a na volnobeh spatne tak to nenastavis.....

Ta jednotka nic nebude.Tenhle motor jednotku zadnou nema.

Jak je na tom palivovy filtr??

Pripadne mozna ze uz to ma EGR.Muze zustat otevreny a tohle muze taky zpusobit...

Odesláno

no filtr je novej a zkoušel jsem to i napřimo přes petku hned do čerpadla a furt stejny.Co je EGR? Mohlo by se stat že by se na čerpadle povolil klinek a ta řemenice by se posunula pootočila??Jestli to nema jednotku rozvody sedi tlaky jsou dobre tak jedině neco z tim čerpadlem:Nechat ho nekde přeměřit?Popř sehnat druhe...Jinak to nevidim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...