Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam dotaz, jak vytahnout okna na v prednich dverich, jak u ridice, tak u spolujezdce... potreboval bych si tam nalepit folie a jak jsem zjistil, tak kdyz jsou ve dverich tak to nalepit nejde, protoze kdyz jsem stahnul okynko, tak se mi to cely podelalo... :(:D jinak se jedna o starsi model a okynka jsou bez elektriky.. :)

Odesláno

sundáš tapec dveří i s igelitem,dem. stahovačku okna, dem. vodítko okna (takový plech ve tvaru U), ve spodku dveří je velký otvor--tím vytáhneš okno (sklo) ven

musíš pracovat opatrně,je to přecijen sklo...;)

Odesláno

Tak jsem se dostal do problemu.. okno je pridelano na voditko okna nejakym ctyrhranem z dost mekkeho plastu... vubec to nejde povolit.. a ten naprosto mizerny pristup k tomu ani nekomentuju :( takze mam asi po ptakach... :(

Odesláno

Jo, ten 4 hran je tam pouze prostrečený v gumovém oku, které je pak přímo ve sklu. Jde to, ale dost blbě. Jinak já když jsem ho přehazoval, jsem si sundával i sametky a pak už to sklo šlo krásně ven.

Odesláno

Paja: a je teda nejak na zavit? Nebo jaky tam je mechanismus? Protoze mi prijde ze to vysroubovat proste nejde... a Oddie, sice dekuju, ale ja jsem takovej ze si chci vsechno udelat sam :) jinak sundani vseho je prace na 3 minutky, mozna ani to ne :)

Odesláno

Tak hlasim, ze misi jsem uspesne zvladnul :) v podstate jsem to delal poprve a nemam tam jedinnou bublinku.... jenom se mi tam primotal vlas od mamy :D takze dekuju za rady.. :) a fotky jsou v odkazu vyse... jsou na fb a mely by se ukazat vsem.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...