kuboš Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Ahoj, kde by se dali koupit origo kabely? V Peugeotu stojí 1 700Kč, koukal jsem na net, jestli třeba nebudou levnější, nevím jestli neumím hledat, ale na netu jsem nic nenašel Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Sada zapalovacích kabelů Bosch v Kelly stojí 650,- bez případné slevy. Jinak dobrou zkušenost mám s měděnými Tesla. Citovat
Ferry Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#CT=ProductDetail|PDID=3314060 Citovat
kuboš Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Tyto kabely mám v autě, ale to snad nejsou originální kabely, nebo se pletu? Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Pokud toužíš po origo tak je kup v Pežo ne? Možná budou Bosch ... myslím, že Bosch je dostatečně slušná značka na to aby nemělo smysl utrácet víc. Citovat
kuboš Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Já ani tak moc netoužím po origo, ale spíše můj plynař , protože mi to stále trochu blbne na plyn, už se to ladilo asi 4x zkoušelo kde co, měnili svíčky, hodně se to zlepšilo, doladilo, ale k dokonalosti prý chybí originální kabely . Tak to vím, že si to můžu koupit v Peugotu, ale myslel jsem jestli se to nedá koupit trošku levněji na netu Citovat
Ferry Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 ty origo budou taky bosch, stejne jako svicky jsou Boschky pouze zabalene v krabickach s logem Peugeot Citovat
kuboš Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Tak to jsem z toho jelen, takže za ně v peugeotu vysolím 1 700Kč a ty samé koupím v kelly za 650Kč? To snad né :myslim:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 No dám příklad a nechytej mě za slovo u tvýho auta. Máš možnost koupit novej Alternátor koupíš v Autokelly Valeo na kterým je napsaný Valeo, nebo Starline a v krabičce je Valeo nebo v Pežo original Peugeot na a v krabiččce je taky Valeo ??? Tak kterej? Asi některej Valeo akorát si vybereš za jaký peníze Svíčky jsou základ, kabely stárnou, ale pokud jsou nové nebo zánovní není důvod je vinit i když jsou \"neorigo\" tím spíš pokud jsou kvalitní značky. Citovat
kuboš Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Asi se v tom Peugeotu zeptám jaký je to výrobce a jestli to bude bosch, tak se na to asi vyp.... díky za názory Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.