Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

kde by se dali koupit origo kabely?

V Peugeotu stojí 1 700Kč, koukal jsem na net, jestli třeba nebudou levnější, nevím jestli neumím hledat, ale na netu jsem nic nenašel :fnuk

Odesláno

Já ani tak moc netoužím po origo, ale spíše můj plynař :), protože mi to stále trochu blbne na plyn, už se to ladilo asi 4x zkoušelo kde co, měnili svíčky, hodně se to zlepšilo, doladilo, ale k dokonalosti prý chybí originální kabely :myslim. Tak to vím, že si to můžu koupit v Peugotu, ale myslel jsem jestli se to nedá koupit trošku levněji na netu :(

Odesláno

Tak to jsem z toho jelen, takže za ně v peugeotu vysolím 1 700Kč a ty samé koupím v kelly za 650Kč? To snad né :myslim:myslim:myslim

Odesláno

No dám příklad a nechytej mě za slovo u tvýho auta. Máš možnost koupit novej Alternátor koupíš v Autokelly Valeo na kterým je napsaný Valeo, nebo Starline a v krabičce je Valeo nebo v Pežo original Peugeot na a v krabiččce je taky Valeo ??? Tak kterej? Asi některej Valeo :D akorát si vybereš za jaký peníze :papa

Svíčky jsou základ, kabely stárnou, ale pokud jsou nové nebo zánovní není důvod je vinit i když jsou \"neorigo\" tím spíš pokud jsou kvalitní značky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...