Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám jednu malú otázku.. dajú sa vymeniť uhlíky v tejto vecičke alebo to musím kúpiť nove? poprípade čo to asi stojí.. jeden uhlík je viac zodratý a vypisovalo mi raz za čas chybu dobíjania.. tak som to rozobral .. vyčistil a zatiaľ to ide v pohode ale chcelo by to novšie uhlíky poprípade aj tie medené krúžky o čo opierajú. robil niekto nejakú podobnú opravu?

sdc11712i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odesláno

neviem koľko znesú do hĺbky ale jeden má asi 1,5mm do hĺbky a druhý je ako nový.. ale keby som to rozoberal komplet čo asi bude treba? tak by som to dal nové kôli 5 € by som to nerobil 2 krát.. stačí že ma dnes seklo keď som to robil:D

Odesláno

Ty uhlíky u starších typů regulátorů jsou normálně letovaný.Stačí na ně trafopájka.Na protější straně než kouká uhlík tak odletovat a hotovo.Jeden uhlík stál asi 15 Kč.

Odesláno

aj nad tym som rozmyslal... som to pozeral mozno by to slo.. len som sa bal podrbat to ked nemam nahradny altik.. ale zatial som to vycistil. prebrusil trochu a uz mi chybu nevyhodilo.. neo ked sa to objavi budem vediet co a ako.. popripade kupim pouzivany altik a ten komplet zrepasujem a ked sa mi moj podrbe nahodim novy.... ale dakujem za rady....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...