banan1987 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 mám jednu malú otázku.. dajú sa vymeniť uhlíky v tejto vecičke alebo to musím kúpiť nove? poprípade čo to asi stojí.. jeden uhlík je viac zodratý a vypisovalo mi raz za čas chybu dobíjania.. tak som to rozobral .. vyčistil a zatiaľ to ide v pohode ale chcelo by to novšie uhlíky poprípade aj tie medené krúžky o čo opierajú. robil niekto nejakú podobnú opravu? Uploaded with ImageShack.us Citovat
TomMaister Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 tento modul se mění celý a kotvu ti vymění servis který se s tímto zabívá v tvém okolí bydliště... Citovat
banan1987 Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 ok.. ďakujem.. servis neriešim robím si to všetko sám... už len tie medené kolieska prelisovať a kúpiť ten modul a bude hádam pokoj.. Citovat
koblih69 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Pokud nejsou moc porejpaný tak stačí stočit na soustruhu Citovat
banan1987 Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 neviem koľko znesú do hĺbky ale jeden má asi 1,5mm do hĺbky a druhý je ako nový.. ale keby som to rozoberal komplet čo asi bude treba? tak by som to dal nové kôli 5 € by som to nerobil 2 krát.. stačí že ma dnes seklo keď som to robil:D Citovat
Dýdý Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Ty uhlíky u starších typů regulátorů jsou normálně letovaný.Stačí na ně trafopájka.Na protější straně než kouká uhlík tak odletovat a hotovo.Jeden uhlík stál asi 15 Kč. Citovat
banan1987 Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 aj nad tym som rozmyslal... som to pozeral mozno by to slo.. len som sa bal podrbat to ked nemam nahradny altik.. ale zatial som to vycistil. prebrusil trochu a uz mi chybu nevyhodilo.. neo ked sa to objavi budem vediet co a ako.. popripade kupim pouzivany altik a ten komplet zrepasujem a ked sa mi moj podrbe nahodim novy.... ale dakujem za rady.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.