koblih69 Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Pánové potřebuju občas něco drobného dokreslit do výkresu v DWG, nemáte nějaký ověřený freeware který to umí? Je to obvykle nějaký celkem jednoduchý 2D výkres do kterého ze známosti něco dokreslím, ale nechci instalovat žádnou craknutou verzi ... Díky Citovat
dodo407sw Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 tak to asi nepochodis... vacsinou su len reader (len na citanie, ale nie aditovanie... Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 No tak tragicky bych to neviděl ono těch produktů pár je, aktuálně zkouším třeba DraftSight a vypadá to, že by to mohlo por moje účely stačit, ale předpokládám, že by se našlo i něco lepšího. Citovat
dodo407sw Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 mam original autocad, ak chces posli mail co chce a ako a ti to nakreslim zajtra... [upravil dne 9/8/11 od dodo407sw] Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 Díky za nabídku, v práci mám armádu projektantů který můžu zaměstnat a asi by nebyl problém ani s licencí CADu pro mě, ale tohle je dost speciální, velmi nárazový a těžko se to vysvětluje. Takže díky nebudu s tím otravovat to bys mě brzy proklínal Citovat
Stosun Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Ahoj chces to jenom na kreslení vykresu?Tak ti muzu poslat DWGeditor.. Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 zcela k plne spokojenosti pouzivam http://www.solicad.com/CZ/2D-CAD-software/progeCAD/progecad-pro-studenty-a-nekomercni-pouziti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.