Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

hledám, hledám, ale nemůžu najít.... nevíte prosím jaký je objem palivové nádrže mého Pažouta C307 Break 1,6 16V po faceliftě, rok výroby 11/2006

díky moc za odpověď

Odesláno

60litrov? To sa mi nechce verit. Ked mi rozsvieti kontrolku rezervy paliva a ja urobim este cca 30 km tak mam rucicku palivomera skoro na nule a vtedy natankujem plnu nadrz kolko sa len zmesti a viac ako 49-50 litrov tam nevojde. Ak by som mal nadrz 60 litrov musel by som mat pred tankovanim este 10litrov a to nieje mozne. Myslim ze ja mam 55 litr.nadrz.

Odesláno

Mě osobně se hladový oko rosvítí tak kolem 100 km dojezdu což je cca 7-8 litrů zustatku nádrže. Podle mě by to mělo být podobně.Ale ruku za to nedám :-)

Odesláno

Hladové oko sa mi rozsvieti pri dojazde cca 100 km. Jazdím dovtedy, kým sa nezobrazí dojazd menej ako 30 km, t.j - - - -.

Potom natankujem 57-58 litrov. Takže minimálne tých 60 l nádrž bude mať.

Odesláno

Záleží ako sa jazdí,niekedy mi to ukáže dojaz aj menej ako 100 Km a niekedy to hned skočí na - - - - a tomu už nejak neverím.Ked skočia tie - - - - hned nulujem denný tachometer a sledujem kilometre.Nádrž má 60L

h6quwc7crqkc3rahqk475ekcea4zvava.JPG

[upravil dne 11/8/11 od Gabriel 307]

Odesláno

kontrolka by sa mala rozsvietit na dojazd a to by malo byt cca 70-80km myslim, takze ja tankujem ked sa rozsvieti kontrolka a vzdy natankujem cca 50-52 litrov takze mi to vychadza 60l nadrz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...